BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Răsturnare de situație în cazul fetiței ucise la Baia Mare. Polițiștii au portretul-robot al criminalului. 10 suspecti

Răsturnare de situație în cazul fetiței ucise cu sălbăticie la Baia Mare. Polițiștii și procurorii au portretul-robot al criminalului, iar cercul de suspecți numără mai puțin de 10 oameni.

Potrivit ultimelor informații ale anchetatorilor, semnalmentele criminalului micuței Estera au fost transpuse într-un portret-robot, astfel încât cercul de suspecți a fost restrâns la mai puțin de zece persoane.

În continuare, procurorul de caz și polițiștii fac audieri pe bandă rulantă.

De asemenea, rezultatele testelor ADN vor veni în câteva zile, iar aceste rezultate le-ar putea indica anchetatorilor criminalul fetiței de 5 ani care a fost ucisă și batjocorită într-o zonă de la periferia orașului Baia Mare.

Estera, o fetiță de numai cinci ani, a fost violată şi ucisă luni, 30 aprilie 2018, în Baia Mare.

Luni seara, în jurul orei 23.30, în urma unui apel la 112, se anunța că o fetiţă în vârstă de cinci ani dispăruse de la domiciliu, în jurul orei 15.00, de pe strada Electrolizei.

După câteva ore, trupul copilei a fost găsit fără suflare, în apropierea casei, într-o clădire dezafectată.

„Criminalul i-a zdrobit capul cu mai multe lovituri aplicate cu un corp dur. La o examinare preliminară, legiștii au descoperit multe fracturi craniene produse cu un corp dur, dar și urme ale unui abuz sexual ce indică un viol. Leziunile de la cap, gravele fracturi, i-au provocat moartea extrem de brutală”, anunțatu la acea vreme anchetatorii.

CITESTE SI:

LACRIMI ŞI DURERE ÎN ZONA CUPROM: Micuţa Estera a fost înmormântată. Criminalul încă de negăsit (VIDEO)

DEMERS UNIC AL PRIMARULUI DIN BAIA MARE: 10.000 de lei, recompensă pentru prinderea criminalului!

DURERE FĂRĂ MARGINI: Micuţa Estera a fost condusă azi pe ultimul drum. Mama copilei ucisă sălbatic a leşinat de două ori lângă sicriu

E CONFIRMAT: Asasinul i-a zdrobit capul fetiței de cinci ani ucisă la Baia Mare. Legiștii confirmă și grave leziuni ce indică un viol

AVEM IMAGINILE CU MOMENTUL IN CARE A FOST GASIT CADAVRUL FETITEI DE 5 ANI UCISE SI VIOLATE. CRIMINALIST: SUSPECTUL AR PUTEA FI MINOR! (EXCLUSIV/VIDEO)

Oroare în Baia Mare / ACTUALIZARE 2: Fetiţă de 5 ani violată şi ucisă cu sălbăticie. Autorul este de negăsit (Foto/video)

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: POVESTE DE GROAZĂ PE DN1C – Urmărire în trafic soldată cu un mort și doi răniți la Tăuții Măgherăuș. Un pasager a fost aruncat din mașină și a murit (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV: LUCRURILE AU SCĂPAT DE SUB CONTROL – Un elev de la CN Gheorghe Șincai și-a arătat organele genitale în fața clasei. Măsuri dure în toate școlile din Maramureș (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Maşină a OS Poieni, confiscată de poliţie. Era plină cu lemn fără acte (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.