Eveniment

OPERATIVITATE: Băimărean reţinut de poliţişti la scurt timp de la comiterea unei tâlhării

Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat un băimărean, bănuit de comiterea unei tâlhării, în mai puţin de 24 de ore de la sesizarea faptei. Faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Duminică după-amiaza, o băimăreancă a sesizat poliţia că a fost victima unei tâlhării.

Femeia, în vârstă de 72 de ani, a precizat că în timp ce se deplasa pe strada Ştefan Luchian din municipiu, o persoană necunoscută a deposedat-o prin violenţă de poşetă. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 600 de lei. În ciuda impactului emoţional, victima a reuşit să ofere poliţiştilor câteva semnalmente ale autorului, care le-au fost de folos poliţiştilor în investigarea faptei.



Prinderea şi luarea unor măsuri în cazul celor care pun în pericol siguranţa şi integritatea cetăţenilor este o prioritate pentru poliţiştii de investigaţii criminale. Astfel, şi de această dată au fost demarate de urgenţă activităţile specifice pentru soluţionarea cazului iar în mai puţin de 24 de ore a fost identificat un băimărean de 17 ani, bănuit de comiterea faptei.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, băimăreanul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: S-a rostogolit cu maşina în câmp la Ungureni (ACTUALIZARE)

Redactie

„DOCTORE” DIN VIŞEU A COMIS-O: BMW şi VW făcute praf pe DN18 în Vişeu de Sus (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

CARAMBOL PE BD. TRAIAN: Trei maşini făcute zob şi mai multe persoane rănite (VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult