EvenimentMaramuresul Istoric

RUPERE DE NORI: DN 18 Baia Mare – Sighetu Marmației, blocat de inundații. 10 curți și anexe gospodărești inundate la Desești (Foto, video)

În 6 iulie, o rupere de nori ce a durat doar câteva minute a provocat inundarea drumului național DN 18, ce face legătura între Baia Mare și Sighetu Marmației.

Pe raza unității administrativ teritoriale au căzut într-un interval scurt precipitații abundente (rupere de nori). Cantitățile de apă cumulate au condus la formarea de torenți de pe versanți. Acestea au transportat aluviuni (material lemnos, vegetație și noroi), care au colmatat podețe.

Șuvoaiele de apă s-au revărsat pe drumul național și au inundat 10 curți gospodărești și anexe. Pentru eliminarea efectelor negative produse de fenomenele periculoase au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Desești și angajați de la societatea comercială care execută lucrări pe DN 18″, a menționat președintele CJSU, prefectul Vasile Moldovan.

 

 

Te-ar putea interesa si

COMBATEREA COMERCIALIZĂRII PRODUSELOR CONTRAFĂCUTE: Peste 2.000 articole vestimentare confiscate de poliţiştii sigheteni

Vasile Dale

Polițiștii maramureșeni, mesagerii lui Moș Crăciun

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI: Căruță parcată lângă drum, spulberată de un autoturism în zona Cămara

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.