Recomandate

PERCHEZIŢII LA IEUD: Armă letală, muniţie, trofee de căprior şi cerb şi mai multe kilograme de carne de vânat, ridicate de poliţişti

O armă letală, muniţia şi o lunetă aferente, precum şi cinci trofee de căprior şi cerb şi mai multe kilograme de carne de vânat au fost ridicate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate pe raza localităţii Ieud.

În baza mandatelor de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Dragomireşti, vineri, 20 iulie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza localităţii Ieud.

Activităţile au vizat un bărbat de 56 de ani, bănuit de comiterea unor infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă letală de vânătoare, muniţia şi o lunetă aferente acesteia, mai multe kg de carne de vânat,

trei trofee de căprior şi două de cerb.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu este autorizat pentru a deține, purta și folosi arme și muniții, iar arma ridicată nu figurează înregistrată în evidenţele poliţiştilor.
La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Ieud şi luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Maramureş.

Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului. (foto arhivă)

 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV POLITIC – SURSE: Locurile pe liste pentru Parlamentul României iau mințile politicienilor!

Redactie

ACCIDENT RUTIER PE DN 18: Cinci victime, una în comă, după ce o maşină s-a izbit de un cap de pod. Șoferul a adormit la volan (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO CAMERĂ ASCUNSĂ / REVOLTĂTOR: Opt copii inhalând aurolac sub ochii polițiștilor. ”O să îi alungăm imediat doar să mănânce băieții!”, spun polițiștii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult