Important

PREJUDICIU RECUPERAT ÎN TOTALITATE: Un băimărean de 18 ani a furat dintr-o locuinţă 3.300 de euro

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat un tânăr de 18 ani, din municipiu, bănuit că a sustras dintr-o locuinţă 3.300 euro. Banii sustraşi au fost recuperaţi şi restituiţi părţii vătămate.

Furtul a fost sesizat duminică, 22 iulie. Poliţiştii au demarat de urgenţă activităţile specifice de cercetare şi investigare în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Activităţile de documentare au relevat că persoane necunoscute au profitat de faptul că proprietarul a lăsat uşa de acces închisă, dar neasigurată, au pătruns în locuinţa situată pe strada Zefirului, şi au sustras 3.300 de euro.



Toate indiciile obţinute, prelevarea şi interpretarea probelor au condus ieri, 26 iulie, la identificarea unui tânăr de 18 ani din Baia Mare, bănuit de comiterea faptei.
Totodată, poliţiştii au reuşit recuperarea integrală a prejudiciului.

„Paza bună trece primejdia rea!” este sloganul celei mai recente campanii pentru prevenirea furturilor din locuinţe. Aflată la a şaptea ediţie, campania atrage atenţia asupra unor modalităţi de prevenire simple, dar ignorate de mulţi dintre noi, şi conştientizarea măsurilor pe care le poate adopta fiecare dintre noi pentru a împiedica infractorii să-şi ducă planurile la bun sfârşit.

Înlăturaţi primejdia de fi „vizitaţi” de hoţi încă de la poartă! O uşă neasigurată, un geam deschis vor fi mereu tentaţii pentru hoţi. Nu păstraţi în casă sume importante de bani şi nu faceţi publice valorile pe care le aveţi!

Te-ar putea interesa si

MĂSURI PREVENTIVE: Ce trebuie și ce nu trebuie să faci ca să rămâi cu banii în cont?!

Redactie

Ofițerul patruped TEBA în tabără la Cavnic

Redactie

Forţele de ordine continuă acţiunile de prevenire şi limitare a infectării cu virusul COVID-19

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult