BREAKING NEWSRecomandate

PRINS SI EXTRADAT – DUPA CE A INJUNGHIAT UN BODYGUARD IN BAIA MARE, FOSTUL MILITAR IN LEGIUNEA STRAINA A FOST ARESTAT (EXCLUSIVITATE)

Revenim cu informatii noi despre un caz pe care vi l-am prezentat la finele anului trecut, 26 decembrie 2017. Atunci in jurul orei 2.30 bodyguardul de la intrarea intr-un club din oras a refuzat accesul unui barbat in local de mai multe ori. Cu toate acestea individul a insistat de sase ori sa intre in club unde era o petrecere de Craciun cu taxa de intrare. 

Conform unor martori a sasea oara individul a venit direct cu un cutit si l-a intepat de trei ori pe bodyguardul de la intrarea din Club13. Colegul acestuia a sarit imediat in ajutor si a reusit sa il impinga afara. Apoi a disparut fara urma.

La momentul respectiv autoritatile s-au miscat cu viteza melcului iar fostul luptator in legiunea franceza a plecat din tara. Autoritatile romane l-au dat in urmarire internationala iar politistii francezi au reusit sa il captureze si sa il extradeze.



In acest moment individul din Baia Mare este in arest intr-o puscarie din Romania.

Vom reveni

CITESTE SI:

INCIDENT SOCANT: BODYGUARD INJUNGHIAT LA INTRAREA INTR-UN CLUB DIN BAIA MARE. SUSPECTUL A FUGIT SI ESTE CAUTAT DE POLITIE

AUTORITATILE POT FI FERICITE: FOST MILITAR IN LEGIUNEA STRAINA SUSPECTUL CE L-A INJUNGHIAT PE BODYGUARD AR FI PARASIT TARA. VICTIMA A FOST OPERATA DE URGENTA (FOTO)

DE RASUL CURCILOR: DE ORE-NTREGI POLITISTII SI MASCATII ASTEAPTA UN MANDAT DE PERCHEZITIE. BODYGUARDUL OPERAT DE URGENTA

Te-ar putea interesa si

DEALUL PIETRIŞ: Impact violent cu un copac!

Vasile Dale

VIDEO – SE RIDICĂ SAU NU? Criza gunoaielor în Maramureș. Haitele de câini au dat atacul la tomberoanele pline, pline de gunoi menajer neridicat

Vasile Dale

Atelier pentru familii și specialiști din Educatie în relația cu copiii autiști

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult