Informatii de ultima ora ne-au parvenit pe surse despre cazul socant prezentat de noi ieri, 27 decembrie 2017. Va reamintim ca un bodyguard a fost injunghiat de trei ori de un barbat la intrarea in Club13 din Baia Mare.

La cateva ore de la incident, desi fusese lasat acasa, victimei i s-a facut rau si a fost dusa de urgenta cu un echipaj al Ambulantei la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. Medicii l-au dus direct in sala de operatie, salvandu-i practic viata. In acest moment victima este in stare stabila, dupa o noaptea petrecuta pe sectia de Reanimare.

Ce au facut autoritatile in acest timp? Au bajbait, asa cum fac de obicei. Cu toate ca suspectul a fost identificat acesta nu a fost fost audiat. Sursele noastre sustin ca politistii au asteptat un mandat de perchezitie care nu ar mai fi venit.

Daca l-ar fi primit probabil ar mai fi avut o sansa sa il gaseasca pe la domiciliul din Baia Mare al principalului suspect: fost militar in Legiunea Franceza.

Aceleasi surse sustin ca in cursul serii trecute, individul ar fi parasit Romania prin vama Petea, ca un om liber fireste.

Acum cazul a fost preluat de Parchetul Maramures sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa la omor. Dar ia suspectul de unde nu-i! Suntem curiosi daca bajbaiala autoritatilor va aduce dupa sine si anumite sanctiuni pentru leneveala si lipsa de operativitate a acestora.

Nu stim nici daca pana in acest moment principalul suspect a fost dat sau nu in urmarire!

Vom reveni

INCIDENT SOCANT: BODYGUARD INJUNGHIAT LA INTRAREA INTR-UN CLUB DIN BAIA MARE. SUSPECTUL A FUGIT SI ESTE CAUTAT DE POLITIE

DE RASUL CURCILOR: DE ORE-NTREGI POLITISTII SI MASCATII ASTEAPTA UN MANDAT DE PERCHEZITIE. BODYGUARDUL OPERAT DE URGENTA

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.