BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

PERICOL DE ACCIDENTE PE DN 1C (E 58) BAIA MARE – SATU MARE. SE FREZEAZA DRUMUL IAR SEMNALIZARILE SUNT DEFICITARE (GALERIE FOTO/VIDEO)

Pe DN 1 C (E 58 ) Baia Mare-Satu Mare au loc lucrari de reparatii. Un aspect pozitiv, insa din cauza ca administratorul DE 58 precum si firma ARL CLUJ care se pare executa aceste reparatii, nu au amplasat indicatoare care sa atentioneze participantii la trafic asupra acestor lucrari, in orice moment pot avea loc grave accidente de circulatie.

Fiind un drum intens circulat normal ar fi fost ca inainte dar si in apropierea zonelor unde drumul a fost frezat sa fie amplasate panouri care sa indice faptul ca artera de circulatie este in lucru.

Acest fapt a starnit nemultumirea mai multor conducatori auto. Desi circula prudent, diferentele de nivel au facut ca unii soferi sa isi distruga pur si simplu masinile. Noaptea pericolul este si mai mare, chiar si pentru motociclisti care isi risca viata pe acest drum.



Asteptam un punct de vedere din partea celor care se ocupa de aceste reparatii dar si a celor care administreaza artera de circulatie. In rest imaginile vorbesc de la sine. Vren sa stim cine plateste daunele pentru pagubele produse, mai ales ca deja sunt soferi care si-au distrus rotile masinilor?

Poate autoritatile judetului dar si Politia Rutiera se va autosesiza. Nu de alta dar soferii au deja pagube la autoturisme din cauza semnalizarilor deficitare ale celor care efectueaza lucrarile. Si asta mai ales pe timp de noapte.

Vom reveni cu detalii! (sursa video si text: TL Plus Baia Mare)

Te-ar putea interesa si

FOTO: Accident cu o victimă la Valea Chioarului

Redactie

O bază sportivă nouă – O veste extraordinară, un nou proiect care ia naștere la Vișeu de Sus (foto)

Vasile Dale

MINCIUNA CONTINUĂ: 10 confirmați pozitiv la Leordina. Școala începe VERDE. Un angajat confirmat pozitiv după marea dezinfecție a DSP Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult