Un accident rutier s-a produs in urma cu putin timp la intersectia bulevardelor Traian cu Republicii din Baia Mare. In eveniment au fost implicate doua autovehicule: o autospeciala a Politiei Rutiere si un autoturism.

Conform martorilor masina Politiei Rutiere circula pe Bd Republicii dinspre Bd Unirii si a patruns in intersectia cu bd Traian pe culoarea rosie a semnaforului electric. In acel moment in intersectie circula pe culoarea verde un alt autoturism regulamentar. Masina politiei rutiere a mai putut frana in timp util si a izbit in partea laterala stanga autoturismul care circula regulamentar.

Martorii sustin ca autospeciala politiei a pornit semnalele acustice si luminoase dupa ce a intrat in intersectie si nu a redus viteza.

Din fericire nimeni nu a fost ranit.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Din primele verificari s-a constatat faptul ca echipajul Politiei avea in functiune atat semnalele acustice cat si luminoase. Ei mergeau intr-o misiune. Au patruns in intersectie cu viteza redusa iar patru autoturisme au acordat prioritate de trecere in timp ce un autoturism nu a facut acest lucru. Colegii au aplicat conducatorului auto o sanctiune contraventionala pentru nerespectarea semnalelor acustice si luminoase, au precizat oficialii IPJ Maramures. Totodata permisul de conducere al conducatorului auto a fost suspendat pentru o perioada de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.