BREAKING NEWSEveniment

POLIŢIŞTII BĂIMĂRENI AU REZOLVAT CAZUL: Un fals doctor a lăsat un bătrân fără pensie. S-a oferit să-i maseze spatele, apoi i-a furat portofelul

Un bătrân din judeţul Sălaj a rămas fără portofel în Baia Mare, după ce a acceptat o consultaţie stradală de la un necunoscut care a pretins că e doctor. Poliţiştii băimăreni de investigaţii criminale au identificat autorul şi au recuperat banii sustraşi.

Ieri după-amiază, un bărbat în vârstă de 73 de ani a sesizat poliţia prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că o persoană necunoscută i-a sustras portmoneul cu bani.



Hoţul a intrat în vorbă cu bărbatul, care venise din Cehu Silvaniei pentru a cumpăra o piesă de tractor, şi l-a apreciat o victimă sigură. Sub pretextul ca e doctor, s-a oferit să-i maseze bătrânului spatele şi astfel i-a sustras din buzunarul sacoului portofelul în care se afla cartea de identitate şi suma de 550 de lei.

În urma sesizării faptei, poliţiştii au investigat cazul şi l-au şi soluţionat cu operativitate. Ei au identificat bănuitul în persoana unui băimărean în vârstă de 32 de ani şi au recuperat prejudiciul.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIA DE LA SIGHET: Femeia i-ar fi spus criminalului că nu este tatăl biologic al unui copil

Vasile Dale

CORONAVIRUS: Soţiei bărbatului din Maramureş infectat i s-au recoltat greşit probele şi nu ştie dacă este şi ea virusată

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO CITITORI: AVERTISMENT – Atenție la urși în pădurile de pe lângă Cavnic, Boiereni și Rohia

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult