BREAKING NEWSRecomandate

URMARE CIRC IN INTERSECTIE: POLITISTII AU LUAT PRIMELE MASURI DE SANCTIONARE. VEZI CARE SUNT ACESTEA (VIDEO)

La cateva zile dupa ce am publicat imagini video revoltatoare surprinse de un participant la trafic pe un bulevard din Baia Mare, iata ca IPJ Maramures a revenit cu precizari referitoare la acest caz.

Va reamintim ca pe adresa redactiei [email protected] ne-au parvenit imagini video in care se vede clar cum intr-o intersectie din Baia Mare pasageri dintr-un autoturism urca pe capota masinii si danseaza pe muzica ce rasuna la maxim din autoturism.

Mai mult, un alt tanar coboara si filmeaza evenimentul pentru a-l avea pastrat nu doar in minte, ci si in memoria telefonului.

Dupa publicarea imaginilor, politistii baimareni s-au autosesizat si au demarat o ancheta. Prin biroul de presa al IPJ Maramures am primit urmatoarele masuri dispuse:

„Politistii au identificat persoanele din imaginile video  publicate de dvs. S-au dispus sanctiuni la Legea nr. 61/1991 care priveste sanctionarea faptelor de invalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice art. 2, pct. 25 dar si in conformitate cu Regulamentul de aplicare a normelor prevazute de OUG 195/2002 art. 167 alin 1, lit. e” a precizat, pentru vasiledale.ro, Cecilia Grozavu, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Cu alte cuvinte, tanarul care a tansat pe capota autoturismului a fost amendat cu 600 de lei (la Legea 61/1991 republicat), iar cel care a filmat scena a fost amendat cu 290 pentru ca in calitate de pieton a obstructionat circulatia rutiera. Tanarul „dansator” este din judetul Cluj, iar „filmarasul” din judetul Maramures.

CITESTE SI:

UNDE E POLITIA??? CIRC IN INTERSECTIE! S-AU URCAT PE MASINA SI AU INCEPUT SA DANSEZE (SCENE VIDEO INCREDIBILE IN BAIA MARE)

Te-ar putea interesa si

Preluare 2mnews.ro: Directorul administrativ al Spitalului Județean din Baia Mare, Simona Cremene, a recunoscut că a comis infracțiunea de înșelăciune

Vasile Dale

VIDEO: Avertizare nowcasting în Maramureş de vreme extremă. Sunt vizate 23 de localităţi, toate din Ţara Chioarului şi Ţara Lăpuşului

Redactie

Foto: Gheaţa de pe un autotren a zburat direct în parbrizul unui maramureşean. Poliţiştii din Carei l-au trimis “la plimbare”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.