Nu există jaf perfect! A aflat pe pielea lui unul dintre motocicliştii care, în numai patru minute, au jefuit o bancă din Baia Mare. Atacul a avut loc în luna mai. Hoţii au fugit atunci cu 370 de mii de lei.

Bărbatul a fost identificat cu ajutorul testului ADN. În luna mai a acestui an doi bărbaţi care purtau căşti de motociclişti au jefuit o bancă din Baia Mare. În patru minute hoţii s-au făcut nevăzuţi cu 370 de mii de lei.

Deşi şi-au protejat identitatea, atacatorii au comis o eroare. Unul dintre hoţi nu a purtat mănuşi când a legat teancurile de bani cu banderole de cauciuc.

De asemenea indivizii nu au avut grijă să nu lase bucăţi din aceste elastice lângă scuterul pe care l-au folosit în jaf.

Cu ajutorul probelor ADN anchetatorii au descoperit că bărbatul – acum reţinut – mai fusese implicat în jafuri similare în Spania. Pentru atacurile de acolo, acesta a făcut ani grei de pușcărie, dar a fost eliberat în decembrie 2017.

La aproape patru luni de la jaf anchetatorii încearcă să de-a de urma celui de-al doilea hoţ, dar şi de urma banilor. Cum era de aşteptat individul reţinut neagă orice implicare în lovitura din luna mai.

sursa observator.tv

CITEŞTE ŞI

URMARE JAF: DE LA BANCA TRANSILVANIA S-A FURAT DE PATRU ORI MAI MULT DECAT S-A ANUNTAT!!! 371.640 lei AU DISPARUT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.