BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

URMARE TRAGEDIE: Șoferița care o provocat tragedia de la Jibou, în care au murit patru studente, poate ajunge după gratii

Dintre cele cinci tinere din Maramureş aflate în autoturismul spulberat pe data de 17 mai de trenul ce făcea legătura dintre Jibou şi Baia Mare a existat o singură supravieţuitoare, studenta aflată la volan. După exact şase luni de cercetări, poliţiştii au finalizat dosarul şi l-au înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de trimitere în judecată a şoferiţei pentru ucidere din culpă.

Polițiștii sălăjeni au finalizat dosarul în cazul tragediei de acum şase luni dintre Jibou şi Someş Odorhei, când un autoturism în care se aflau cinci tinere din judeţul Maramureş a fost spulberat de trenul care circula pe ruta Baia Mare – Jibou.

Atunci, patru dintre victime (Mădălina Pârja, Sara Pop, Claudia Barboş şi Maria Şteţ) au decedat pe loc.

Singura supravieţuitoare – Sanda Ungur (21 de ani) – a fost chiar şoferiţa, care a ajuns iniţial la Spitalul Judeţean Zalău, după care a fost transferată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă “dr. Constantin Opriş” din Baia Mare şi de acolo la Secţia chirurgie toracică.

Tânăra a suferit mai multe traumatisme, dar doctorii au operat-o iar după ceva timp a fost externată.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, iar dosarul s-a aflat în lucru la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Sălaj, sub supravegherea procurorului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Ancheta penală se află în desfășurare. Din probatoriul polițiștilor de până acum, semnalele acustice si luminoase funcționau în acel moment”, spunea acum ceva timp Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj, pentru Ştiri din Sălaj.

Săptămâna trecută, mai exact pe data de 16 noiembrie, cercetările poliţiştilor au fost finalizate şi dosarul a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de trimitere în judecată a şoferiţei pentru ucidere din culpă.

În câteva zile, cazul va fi soluţionat şi va fi luată sentinţa, o sentinţă grea pentru şoferiţa maramureşeană, cu atât mai mult cu cât oamenii legii au stabilit clar că – în momentul tragediei – semnalele acustice şi luminoase funcționau.

În aceste condiţii, tânăra originară din comuna Răzoare (judetul Maramureş) riscă închisoare de 1 la 5 ani.

Vom reveni cu amănunte. (Sursa: Sportulsalajean.ro)

CITESTE SI:

ACTUALIZARE 4: TRAGEDIE LA JIBOU: Patru studente din Maramureş au decedat pe loc după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de tren. AU SARBATORIT ABSOLVIREA (FOTO, VIDEO)

CITESTE SI:

INEXPLICABIL CE S-A INTAMPLAT DE INALTAREA DOMNULUI IN ZONA TRAGEDIEI DE LA JIBOU. FOTOGRAFIILE TE LASA FARA CUVINTE (EXCLUSIV)

CITESTE SI:

LACRIMI ŞI DURERE: Rudele și prietenii își iau rămas bun de la Sara, studenta de 21 de ani care a murit în accidentul de la Jibou

CITESTE SI:

Gest emoţionant al colegilor după moartea celor 4 studente. Banchetul de absolvire anulat, banii vor fi donaţi familiilor îndoliate

CITESTE SI:

Motivul halucinant pentru care au murit cele patru studente în accidentul de la Jibou. Doliu la universitatea din Baia Mare (FOTO)

CITESTE SI:

Ultimele momente ale Mădălinei, una dintre fetele moarte în accidentul de la Jibou. Mesajul transmis de ea înaintea tragediei

Te-ar putea interesa si

AU SCĂPAT CU VIAȚĂ: MAȘINĂ SPULBERATĂ DE TRENUL SATU MARE – BAIA MARE. (GALERIE FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Fostul jurnalist fake Ade-Adelin a fost arestat preventiv! Vă prezentăm filmul atacului oribil asupra unei femei și a fiului acesteia din Baia Mare

Vasile Dale

ACCIDENT GRAV: Trei persoane grav rnite două mașini răsturnate pe DN1 la Nistorești (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.