Important

FIŢI VIGILENŢI: Furturi în Maramureş, cele mai multe pe fondul neglijenţei proprietarilor

foto http://www.gandul.info

Poliţiştii maramureşni au fost sesizaţi ieri cu privire la comiterea mai multor furturi, cele mai multe pe fondul neglijenţei proprietarilor în ceea ce priveşte siguranţa bunurilor.

Atenţie la cine apelaţi pentru a vă ajuta la curăţenie! O femeie de 82 de ani a rămas fără 1.400 de lei, după ce a apelat la o persoană necunoscută pentru a o ajuta la curăţenie. Într-un moment de neatenţie, aceasta i-a sustras dintr-un sertar portofelul în care se aflau banii, iar apoi a plecat.

Atenţie la genţi, mai ales când aveţi sume mari de bani la dumneavoastră! O altă femeie, de 48 de ani, a fost victima infracţiunii de furt din geantă. În timp ce mergea pe bulevardul Traian din municipiul Baia Mare, persoane necunoscute au reuşit să îi sustragă din geanta pe care o purta pe umăr 1.700 de lei, actul de identitate şi două carduri bancare.

Telefoanele la vedere – tentaţii pentru hoţi!Autoturismul parcat, portierele neasigurate şi telefonul mobil la vedere reprezintă condiţiile ideale pentru comiterea unui furt din auto. A fost nevoie de doar câteva clipe ca un bărbat din Sighetu Marmaţiei să rămână fără telefonul în valoare de 4.500 de lei.

Uşa de acces neasigurată – invitaţie pentru hoţi! Un bărbat din localitatea Buteasa i-a sesizat pe poliţişti că în perioada 21 – 22 februarie a.c., persoane necunoscute au profitat de faptul că uşa de acces în locuinţă nu a fost încuiată, au pătruns într-o cameră şi au sustras mai multe bijuterii de aur.

În toate aceste cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt şi continuă cercetările în vederea identificării autorilor, tragerii acestora la răspundere şi recuperării prejudiciilor. Dacă sunteţi victima sau martorul unui furt sesizaţi de îndată poliţia şi încercaţi să furnizaţi cât mai multe informaţii!

Te-ar putea interesa si

Educație rutieră pentru viitorii conducători auto

Redactie

Elevii maramureşeni, locuri remarcabile la faza naţională a Olimpiadei Inderdiscipilinare Științele Pământului

Redactie

COMUNICAT DE PRESĂ. Costel Pîrvănoiu: “Îmi anunț azi demisia din Partidul Social Democrat”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.