Recomandate

TRIBUNALUL A DECIS: Criminalul de pe Gării, arestat preventiv pentru 30 de zile

Tribunalul Maramureş comunică următoarele: „Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 14/DL/15.03.2019, pronunţată în dosarul nr. 479/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15 martie 2019, până la data de 13 aprilie 2019, inclusiv, a inculpatului M.A.F., în vârstă de 41 de ani, fără antecedente penale, domiciliat în Mun. Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat, prevăzute de art.188 şi art.189 lit. f din Codul penal.


Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în noaptea de 28 februarie spre 1 martie 2019, aflându-se la locuinţa uneia dintre cele două victime, ca urmare a unui conflict spontan izbucnit pe fondul consumului de alcool şi al comportamentului celeilalte victime, le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu un cuţit de bucătărie, mai exact 14, respectiv 9 lovituri, care au condus la decesul imediat al victimelor.

Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare”.

Citeşte şi

CRIMA DE PE GĂRII: Patima alcoolului l-a dus pe proprietarul apartamentului într-un anturaj dubios. Mama victimei a făcut descoperirea

.

Te-ar putea interesa si

INCIDENT ÎN TRAFIC / ACTUALIZARE: Unei şoferiţe i s-a făcut rău la volan în Baia Mare. Ce spun poliţiştii (VIDEO)

Vasile Dale

(VIDEO): O mașină răsturnată și una în șanț în urma a două accidente rutiere produse pe Calea Mireșului la Șomcuta Mare

Vasile Dale

ACCIDENT LA UNGURAȘ: O tânără s-a dat cu maşina de trei ori peste cap

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.