Eveniment

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: Un tânăr de 19 ani din Baia Mare a furat două ceasuri, în valoare de 2.500 lei

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare pentru soluţionarea unui furt au dus la identificarea unui tânăr bănuit de comiterea faptei şi recuperarea prejudiciului.


Fapta a fost sesizată la începutul acestei săptămâni. Activităţile de cercetare şi documentare desfăşurate de poliţişti au relevat că duminică după-amiaza, persoane necunoscute au pătruns într-un imobil situat pe strada Turnătorilor din municipiu şi dintr-o cameră au sustras două ceasuri bărbăteşti, în valoare de 2500 lei.

Ieri, 16 mai, a fost identificat un tânăr de 19 ani, din Baia Mare, bănuit de comiterea faptei. Cele două ceasuri sustrase au fost recuperate şi restituite proprietarului. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea tânărului pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.



Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Grav accident rutier pe Valea Izei. Biciclistă resuscitată la Bârsana (ACTUALIZARE 3)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Un șofer și-a pierdut paletul cu bolțari într-o intersecție din Baia Mare. Un alt șofer și-a distrus roțile mașinii

Vasile Dale

FEMEIA ÎN UNIFORMA DE POLIȚIE: OPERATOARELE 112 – VOCILE CARE RĂSPUND ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult