EvenimentMaramuresul Istoric

EXCLUSIVITATE / DIN NOU ÎN BORŞA / ACTUALIZARE: Cap de cerb împușcat, agăţat de un copac în fața sediului Poliției Borșa. Ce spune IPJ Maramureş

Cititorii noștri din micuțul orășel de la poalele masivului Pietrosul Rodnei ne scriu fără încetare. Informațiile primite de la aceștia sunt de cele mai multe ori șocante pentru lumea civilizată, șocante pentru secolul în care trăim. Șocante pentru o țară membră a Uniunii Europene.

În cele ce urmează vă prezentăm în întregime mesajul primit de la cititorul nostru, cu mențiunea că am solicitat și informații oficiale Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș.

Mesajul cititorului

”Demigrarea Poliției Orașului Borșa! Au trecut 10 zile și încă nu se știe cine a pus capul de cerb împușcat și legat cu o sârmă într-un arbore situat la 10 metri de sediul Postului de Poliție al Orașului Borșa, Maramureș, în dimineața zilei de sâmbătă 11 mai 2019.

Noroc cu Jandarmeria care au fotografiat capul de cerb agățat în arbore. Probabil au vrut sa scape basma curată lucrători poliției care se ocupa de arme ilegale, braconaj etc… Ar trebui să se vadă pe camerele de supraveghere din zona, dar ei se fac de râs și nu spun nimic. Este un caz unic în România, ca la Borșa nu e nicăieri!

Au fost polițiștii intimidați? Le-a fost ”transmis” oare ceva mesaj?
A fost si un procuror care a luat cazul, dar nu se mai știe nimic din ce s-a întâmplat acolo. Întrebați la Jandarmerie! Jandarmii au făcut poze! Polițiștii care se ocupa cu combaterea braconajului și cu deținerea ilegale de arme au vrut să ascundă cazul. Probabil să nu pice rău în fața celor mai mari” .

Patru zile mai târziu utilaje incendiate

În 15 mai 2019, tot în Borșa, persoane necunoscute au incendiat un utilaj de deszăpezire și un excavator parcate. Autorii nu au fost prinși nici până în acest moment. Detalii despre acest caz AICI

Actualizare – IPJ Maramureş

„Pentru corecta informare a opiniei publice cu privire la aspectele semnalate în mass media despre resturile unui cerb, găsite la Borşa, vă comunicăm următoarele:

La data de 11 mai a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş s-au sesizat din oficiu despre faptul că lângă albia râului Cisla se află resturi ale unui exemplar de interes cinegetic din specia de vânat cervidee. Acestea au fost ridicate de la faţa locului şi predate reprezentantilor D.S.V.S.A. Maramureş, pentru examinarea de specialitate și stabilirea cauzei morţii, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus s-au desfăşurat cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj cinegetic.
În urma necrospiei realizate de specialişti din cadrul D.S.V.S.A. Maramureş s-a stabilit că cerbul carpatin a fost victima unor animale carnivore, posibil câini hoinari”, transmite IPJ Maramureş în buletinul de presă din 22 mai.

 

 

Te-ar putea interesa si

PĂDURAR UCIS: Pedepse mult mai aspre pentru hoţii de lemne. Maramureșul este în topul infracțiunilor silvice

Redactie

IPJ MARAMURES: Minivacanţa de Revelion fără evenimente deosebite

Vasile Dale

LEORDINA: O maramureşeancă nervoasă a distrus totul în cale şi şi-a ameninţat şi soţul

Redactie

3 mesaje

Gav mai 21, 2019 at 8:29 pm

Da poza nu aveti ?

Raspunde
Viorel mai 22, 2019 at 8:00 am

Despre braconajul de la Borsa.Politia Nu isi face datoria.Ia șpagă de la cei ce braconeaza , vand țigări de contrabandă etc.Astea sant institutiile statului mafiote.

Raspunde
Vio mai 22, 2019 at 1:57 pm

Cainii lau legat cu sarma in copac

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.