BREAKING NEWSRecomandate

ACTUALIZARE: Două mașini distruse, o victimă lângă IPJ Maramureş (galerie foto/video)

Un accident de circulație s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe strada 22 Decembrie din Baia Mare.

Din primele informații se pare că două autoturisme au fost implicate, unul dintre acestea fiind proiectat în Gardul Direcției Silvice Baia Mare, pe care l-a distrus.

În urma impactului o persoană a fost preluată de echipajele medicale și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.



Polițiștii fac cercetări la fața locului.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada 22 Decembrie din Baia Mare, un tânăr de 18 ani care conducea un autoturism dinspre strada Culturii înspre strada Avram Iancu, în momentul în care a efectuat manevra de trecere de pe o bandă pe alta, respectiv de pe banda II pe banda I, a acroșat cu partea dreapta spate un autoturism care se deplasa în aceeaşi direcţie.

În urma impactului, ambele autoturisme au fost proiectate pe partea stângă a direcției de mers, în gardul confecționat din beton și lemn, aparținând Direcției Silvice Maramureș. Tânăra de 22 de ani, aflată la volanul autoturismului acroşat, a fost transportată la spital dar nu a necesitat internarea.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 în ambele cazuri.

Te-ar putea interesa si

ÎNCEPEM SĂ CONTĂM: ŞTIREA PUBLICATĂ PE VASILEDALE.RO A AJUNS PE MASA MINISTRULUI DE INTERNE ŞI A ŞEFULUI POLIŢIEI ROMÂNE (DOCUMENT)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Familia unei băimărence susține că fiica lor ar fi fost dezbrăcată în pielea goală în sediul Poliției Baia Mare. Polițiștii neagă vehement acuzele aduse

Vasile Dale

PE ASCUNS: Ministerul de Interne, în Maramureş, la Săliştea de Sus. Presa, ţinută departe, la „recomandarea” cui?

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult