Important

ACCIDENTE RUTIERE ÎN JUDEŢ: Un tânăr s-a lovit cu maşina de un parapet de beton, un altul a intrat într-un gard

Ieri dimineaţă, Poliția oraşului Borșa a fost sesizată prin SNUAU 112 că pe D.N. 18, în Pasul Prislop s-a produs un accident de circulaţie în urma căruia o persoană a fost grav rănită.


La faţa locului poliţiştii au constatat că un tânăr de 21 ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în coliziune frontală cu un parapet de beton, după care s-a răsturnat în partea dreaptă.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la spital.
Verificările poliţiştilor au relevat că în momentul accidentului conducătorul maşinii nu purta centura de siguranță. Datorită leziunilor suferite acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă.

Cu permisul dobândit în urmă cu o lună şi cu 1,09 mg/l  alcool pur în aerul expirat – a ajuns cu autoturismul într-un gard

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au intervenit aseară la un accident de circulaţie cu pagube materiale, produs pe raza municipiului. Cercetările efectuate la locul faptei au relevat că un tânăr de 33 de ani, care conducea un autoturism pe strada Griviţei, a pierdut controlul volanului şi a ajuns în gardul unui imobil. În urma impactului a rezultata avarierea autoturismului.

 Verificările poliţiştilor au relevat că tânărul deţine permis de conducere pe care l-a dobândit în cursul lunii iulie a.c., iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, băimăreanul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge.

 În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

ÎN AJUN DE 8 MARTIE: Un septuagenar din Finteușu Mic și-a agresat soția

Vasile Dale

Crina Fiorela Chilat, numită în funcția de subprefect al județului

Redactie

PERCHEZIŢII PE STR. M. EMINESCU: Se dădea drept stomatolog! Toţi pacienţii, îndemnaţi să îşi facă toate analizele medicale, inclusiv testul HIV (VIDEO / GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.