Maramuresul Istoric

BĂTAIA NU E RUPTĂ DIN RAI: Poliţiştii maramureşeni au întocmit ieri trei dosare penale pentru violenţă în familie

Budeşti – mătuşă agresată de nepoată: aseară, în jurul orei 22.00, în urma unei sesizări prin SNUAU 112 cu privire la un scandal în familie, poliţiştii au intervenit la un imobil din Budeşti. La locul faptei, poliţiştii au identificat o bătrână de 89 de ani, care prezenta leziuni. Primele verificări au relevat că victima a fost agresată de către o tânără de 19 ani, care locuieşte în acelaşi imobil. Femeia rănită a fost transportată la spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale. Luându-se în considerare riscul iminent, victima a fost informată despre posibilitatea emiterii unui ordin de protecţie, însă a refuzat.

Ariniş – femeie agresată de concubin : poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa au fost sesizaţi despre faptul că o femeie a fost agresată. La faţa locului s-a stabilit că victima, de 46 de ani, a fost lovită de către concubinul său, aflat în stare de ebrietate, în urma unor discuţii contradictorii. Femeia a refuzat emiterea unui ordin de protecţie.

Ruscova – tânără agresată de soţ: o tânără de 28 de ani, din comuna Ruscova, a sesizat poliţia că a fost agresată de soţul ei, care a provocat scandal la domiciliu. Şi în acest caz s-a stabilit că agresiunea s-a iscat pe fondul consumului de alcool şi în urma unor discuţii în contradictoriu.



În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO, VIDEO: Incendii de vegetaţie uscată în mai multe zone din Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

DOLIU LA ISU MARAMUREŞ: Un salvator s-a stins din viaţă. Era fratele primarului din Bogdan Vodă

Redactie

FOTO EXCLUSIV: CRIMĂ ORIBILĂ – Fată de 18 ani, mamă a doi copii, ucisă în bătaie într-o casă părăsită din Vișeu de Sus. Suspectul: concubinul a încercat să se spânzure (actualizare)

Redactie

1 mesaj

A-G august 21, 2019 at 2:28 pm

Si cand e vorba de violenta domestica iar el lucreaza la Militie de ce nu se intervine?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult