Eveniment

CONFLICT ÎN STRADĂ: Scandal pe strada Cosmonauților din Baia Mare între un fost angajat al unei firme de pază și polițiști

Scandal pe strada Cosmonauților din Baia Mare, peste drum de supermarket-ul Lidl. Un cititor al site-ului ActualMM.ro a transmis mai multe imagini cu un bărbat aparent în conflict cu un echipaj de poliție.

Potrivit informațiilor noastre, se pare că tânărul a sunat la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 18:00 și a anunțat că a fost bătut de către mai multe persoane. La scurt timp de la apel, un echipaj de poliție a ajuns la fața locului.

„S-a dezbrăcat în mijlocul drumului si a început să se certe cu polițiștii. L-am auzit la un momennt dat cum îi înjură și am crezut că o să sară la bătaie, era sălbatic”, ne-a transmis cititorul nostru.

Fiind recalcitrant, tânărul a fost dus la secție de către oamenii legii, unde a fost amendat contravențional. Când a fost întrebat, însă, dacă dorește să depună plângere împotriva celor care l-ar fi bătut, surpriză: acesta a refuzat, iar apoi a plecat.

Conform surselor ActualMM.ro, se pare că bărbatul ar fi angajat la o cunoscută firmă de pază din Baia Mare. Mai mult, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul „întâmplării”.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la un posibil caz de agresiune asupra unui bărbat, pe strada Cosmonauților din Baia Mare. Ajunși la fața locului, aceștia au depistat un bărbat care era recalcitrant și care a adresat injurii inclusiv polițiștilor. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției și a fost sancționat contravențional. Acesta nu a dorit să depună plângere împotriva persoanelor care l-ar fi agresat ”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvând al IPJ Maramureș, pentru ActualMM.ro

Sursa ActualMM

Te-ar putea interesa si

ÎNCĂTUȘAT RAPID DE POLIȚIE: ”Talpă iute” a ajuns în arestul IPJ Maramureș pentru 30 de zile. A jefuit o femeie

Vasile Dale

ÎNCĂ DOUĂ: Pieton lovit mortal la Lăpuşel, tamponare în Baia Mare (GALERIE FOTO/ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV DOCUMENT: Procurorii confirmă că avem 3 suspecți în cazul incendierii și împușcăturilor de pe Valea Vaserului. La ce întrebări au evitat procurorii să răspundă!!!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.