Un foc devastator a distrus ieri casa unor maramureșeni din localitatea Dămăcușeni. Din fericire, pagubele au fost doar de natură materială, însă oamenii au pierdut tot ce au agonisit de o viață.

Acum, fiica acestora face un apel către toți cei care pot și vor să îi ajute. Nu au nevoie de mult, ci măcar de niște oameni cu suflet care pot să dea o mână de ajutor în a curăța daunele și a scoate lucrurile care încă mai pot fi folosite din ceea ce a fost cândva un cămin.
„După cum ştie toată lumea casa părinților mei a ars ieri noapte, imprevizibilul se întâmplă, nimeni nu e vreodată pregătit pentru asa ceva.Vin cu rugămintea ca oricare dintre voi, cei care puteţi să dați o mână de ajutor măcar pentru a curăța daunele, de a scoate tot ce a rămas prin casă să o faceți dacă este posibil.Trăiesc cu speranța că mai sunt oameni buni in lumea asta, și ca o să îşi rupă cineva o oră din timpul liber pentru a face o faptă bună. Mulţumesc din suflet, nu mai am cuvinte”, a fost mesajul Deliei Miklos, fiica celor păgubiți.

Cei care doresc să ajute, respectiv să doneze pot să apeleze la numărul de telefon 0746763055

Preluare Adrian Barbur/ ActualMM.ro.

Citeşte şi

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.