Maramuresul IstoricRecomandate

VANDALISM LA SIGHET: Plăcuţele bilingve vopsite de necunoscuţi (FOTO)

Infracţiune de distrugere la Sighetu Marmaţiei. La doar câteva zile de la montare, indicatoarele bilingve (limbile română şi maghiară) de la intrările în municipiu au fost vandalizate.

„Indicatoarele bilingve au fost vandalizate a doua sau a treia zi după montare. Este vorba despre toate indicatoarele, de la toate cele trei intrări în oraș (n.red. – două pe DN 18 și una pe DN 19). Practic, a șters inscripția în limba maghiară. Cine a făcut asta a făcut cu mare răutate și a făcut-o peste tot. Este regretabil ceea ce s-a întâmplat. Întotdeauna când există 99% oameni de bun simț, trebuie să fie acel 1%. Am zis că așteptăm vreo două săptămâni până se calmează spiritele, apoi remediem situația”, a declarat, pentru vasiledale.ro, Horia Scubli, primarul municipiului Sighetu Marmației.

„În urma sesizării, polițiștii din Sighetu Marmației au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere și desfășoară cercetări în vederea identificării autorilor și luării măsurilor legale față de aceștia”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Furtuna in Maramures: Grindina in Lucacesti, inundatii la Finteusu Mic (foto/video)

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV – IMAGINI TERIBILE: Trafic blocat pe DN1C după ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR

Vasile Dale

FOTO: Incendiu la un bloc de pe bd. Traian din Baia Mare. Mai multe persoane intoxicate cu fum (actualizare)

Redactie

1 mesaj

C. Serban octombrie 13, 2019 at 12:22 pm

Bine, se cerceteaza „infractiunea de distrugere”, dar de ce nu se cerceteaza faptul ca aceste inscriptionari au fost facute ilegal? Chiar asa de prost primar si asa de prosti politisti avem?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.