Maramuresul Istoric

COMERŢ ILICIT: Bunuri de 46.000 de lei, ce urmau a fi comercializate ilegal, ridicate de poliţişti din piaţa agroalimentară din Sighet

Vineri, 08 noiembrie, între orele 08.30 – 16.00, poliţiştii Biroului de Ordine Publică şi cei din cadrul Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice din Sighetu Marmaţiei au efectuat o acţiune în piaţa agroalimentară din municipiu, pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Au fost legitimate 20 de persoane şi ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, 14 dintre acestea la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comeciale ilicite. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 21.000 de lei.
Totodată, au fost confiscate 232 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, precum şi alte bunuri alimentare şi articole de îmbrăcăminte, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale, a căror valoare a depăşit suma de 46000 de lei.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Băiatul mort prin înfometare și ținut într-un sac o lună în cușca câinelui a fost înmormântat lângă mama lui, în Crăciunești. Tatăl lui este încă la psihiatrie

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Incendiu la o cafenea din Sighetu Marmaţiei

Redactie

AQUALAB, soluții profesioniste în domeniul apei potabile pentru comunitățile locale

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.