Maramuresul Istoric

COMERŢ ILICIT: Bunuri de 46.000 de lei, ce urmau a fi comercializate ilegal, ridicate de poliţişti din piaţa agroalimentară din Sighet

Vineri, 08 noiembrie, între orele 08.30 – 16.00, poliţiştii Biroului de Ordine Publică şi cei din cadrul Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice din Sighetu Marmaţiei au efectuat o acţiune în piaţa agroalimentară din municipiu, pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Au fost legitimate 20 de persoane şi ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, 14 dintre acestea la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comeciale ilicite. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 21.000 de lei.
Totodată, au fost confiscate 232 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, precum şi alte bunuri alimentare şi articole de îmbrăcăminte, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale, a căror valoare a depăşit suma de 46000 de lei.

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIŢII ÎNTR-UN CAZ DE ABUZ DE ÎNCREDERE: Un bărbat din Bârsana şi-a recuperat utilajul agricol de 6.500 de euro

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: TERIFIANT – ”Nu am avut bani să îl îngrop” susține tatăl băiatului de 14 ani ținut mai mult de o lună mort într-un sac în cușca câinelui

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu violent la Repedea. Flăcările au mistuit un grajd și un șopron (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult