Maramuresul Istoric

ILEGALITĂŢI SILVICE ÎN ZONA VASER: Depistat de poliţişti în timp ce transporta ilegal material lemnos

Sâmbătă, 9 noiembrie, poliţiştii din Vişeu de Sus au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor silvice în zona Vaser, pe strada Rîului. Astfel, poliţiştii au oprit pentru verificări un camion ce transporta material lemnos.

La volan a fost depistat un bărbat de 48 de ani. Poliţiştii au constatat că acesta nu avea documente legale pentru cei peste 8 mc lemn esenţă foioase, pe care îi transporta.

A fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform legii Nr. 171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată şi predată în custodie Ocolului Silvic Vișeu de Sus.

Te-ar putea interesa si

Posibil suspect implicat în dispariția Melindei, fata de 13 ani dispărută șapte zile în Sighetu Marmației, este audiat de poliție

Redactie

EXCLUSIV: Pasagerul decedat în tragedia de la Săpânța ar fi fost jefuit!!! ANCHETĂ DE AMPLOARE și acuzații extrem de grave la adresa forțelor de intervenție și nu numai!

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Viitură pe Tisa. Mai multe gospodării inundate. Trafic feroviar întrerupt la Valea Vişeului din cauza aluviunilor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.