EvenimentMaramuresul Istoric

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR LA VIŞEU DE SUS: Produse de peste 22.000 de lei, susceptibile a fi contrafăcute indisponibilizate

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au continuat şi joi, 05 decembrie, activităţile pentru depistarea comercianţilor care expun spre vânzare produse contrafăcute. De această dată acţiunea s-a desfăşurat pe raza oraşului Vişeu de Sus.
În urma controalelor efectuate la sediile mai multor societăţi comerciale, au fost depistate 183 articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii purtând fără drept denumirea şi semnul distinctiv al unor mărci înregistrate. Întrucât reprezentanții agenţilor economici verificaţi nu au putut prezenta certificate de conformitate sau licențe care să ateste originalitatea acestora și care să permită comercializarea lor, produsle în valoare de peste 22 000 de lei au fost indisponibilizate.
Totodată, poliţiştii au întocmit două dosare penale urmând ca, sub coordonarea procurorului să se efectueze cercetări cu privire la săvârșirea unui număr de 23 de infracțiuni de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, fapte prevăzute și pedepsite de Legea nr. 84/1998.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Un motociclist s-a izbit de un stâlp la Poienile de Sub Munte – ACTUALIZARE

Redactie

VIDEO: Vezi cine sunt cei doi tineri (din Nistru și Trestia) arestați preventiv după jaful de la un cazino din Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Un bărbat din Ruscova a urcat beat criță la volan și a rupt un stâlp și un gard la Petrova. Avem și permisul reținut (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.