EvenimentMaramuresul Istoric

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR LA VIŞEU DE SUS: Produse de peste 22.000 de lei, susceptibile a fi contrafăcute indisponibilizate

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au continuat şi joi, 05 decembrie, activităţile pentru depistarea comercianţilor care expun spre vânzare produse contrafăcute. De această dată acţiunea s-a desfăşurat pe raza oraşului Vişeu de Sus.
În urma controalelor efectuate la sediile mai multor societăţi comerciale, au fost depistate 183 articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii purtând fără drept denumirea şi semnul distinctiv al unor mărci înregistrate. Întrucât reprezentanții agenţilor economici verificaţi nu au putut prezenta certificate de conformitate sau licențe care să ateste originalitatea acestora și care să permită comercializarea lor, produsle în valoare de peste 22 000 de lei au fost indisponibilizate.
Totodată, poliţiştii au întocmit două dosare penale urmând ca, sub coordonarea procurorului să se efectueze cercetări cu privire la săvârșirea unui număr de 23 de infracțiuni de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, fapte prevăzute și pedepsite de Legea nr. 84/1998.

Te-ar putea interesa si

LA INTRARE ÎN CLUJ: Un băimărean s-a răsturnat cu maşina în şanţ

Vasile Dale

EVENIMENTE RUTIERE: Accidente la Sighetu Marmaţiei şi Ariniş, provocate de femei la volan

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un șofer a murit după ce un tânăr de 23 ani beat a intrat direct în mașina lui care circula regulamentar. Imagini înfiorătoare între Ocna Șugatag și Ferești (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult