Recomandate

PERCHEZIŢII: Arme, muniţii, trofee de cerb şi carne de vânat găsite la Bogdan Vodă şi Ieud

Joi, 5 decembrie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Ieud şi Bogdan Vodă, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.


În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă neletală cu aer comprimat, mai multe cartuşe de vânătoare şi unelte folosite la întreţinerea şi curăţarea armelor şi muniţiei, trofee de căprior şi cerb, 35 de kg de carne susceptibilă a fi din vânat precum şi artificii deţinute ilegal. Totodată, poliţiştii au dispus indisponibilizarea unui autoturism de teren, a unui dispozitiv optic de vedere pe timp de noapte şi a unei lunete.
La activităţi au participat şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş şi criminalişti din cadrul Poliţiei oraşului Borşa şi Vişeu de Sus.
Sub coordonarea procurorului, poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunilor de braconaj cinegetic, transportul vânatului fără forme legale, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, precum și pentru comiterea infracțiunii de „orice operaţiune cu obiecte pirotehnice efectuată fără drept” şi nerespectarea regimului materialelor explozive. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

CEL MAI ÎNALT COŞ INDUSTRIAL DIN ROMÂNIA: Turnul Combinatului Phoenix din Baia Mare, măcinat de rugină şi transformat în ruină sub povara timpului

Redactie

VIDEO: BORȘA – Primul raliu demonstrativ cu o mașină din campionatul european de RALLY RAID. Mii de cai putere la un loc la baza pârtiei Olimpice

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Panică în Baia Mare. Pompierii au intervenit de urgență după un apel la 112

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult