BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV / AU NĂVĂLIT A DOUA OARĂ: Percheziţii la Centrul Projekt Maramureş Vişeu de Sus

Procurorii DIICOT Cluj au efectuat mai multe percheziţii în Maramureş. Conform informaţiilor noastre, vizaţi de anchetatori au fost familiile celor care încă sunt în arestul poliţiei, cu toate că în primă instanţă magistraţii au dispus cercetarea lor sub control judiciar.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că au fost efectuate atât percheziţii domiciliare, cât şi percheziţii la Centrul de reeducare al copiilor germani din Vişeu de Sus.

De altfel, acest centru a fost redeschis de nici două săptămâni, el având un alt administrator, în persoana lui Hans Christian Henning.

Surse care vor să îşi păstreze anonimatul au precizat că procurorii DIICOT ar suspecta că familiile celor arestaţi ar fi sprijinit în diverse moduri pe aceştia.

De exemplu, o parte din sursele site-ului nostru au fost ridicate de anchetatori ieri după-amiaza şi duse la audieri. Se pare că acestea ar fi acuzate că ne-au furnizat informaţii şi ne-ar fi trimis scrisori ale celor arestaţi pe care noi fireşte le-am făcut publice.

Şi ca toate să fie doar simple “coincidenţe”, tocmai ieri ar fi trebuit ca magistraţii să judece recursul privind schimbarea încadrării arestului preventiv cu cea a controlului judiciar. Si cum se efectuat perchezitii magistratii au admis recursul procurorilor. Astfel, suspectii raman in arest preventiv.


Noi nu considerăm acţiunea anchetatorilor de ieri ca fiind un fel de intimidare la adresa libertăţii de exprimare a jurnaliştilor, ci o tratăm ca o simplă “coincidenţă”.

Citeşte şi

https://vasiledale.ro/2019/11/20/premiera-in-cazul-de-sclavie-viseu-pusi-in-libertate-sub-control-judiciar-centrul-de-reeducare-din-muntii-maramuresului-isi-deschide-din-nou-portile/

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV SURSE / VIDEO: Ucrainenii Igor (20 ani) și Bogdan (22 ani) au fugit din orașul Ternopil (Тернопіль) după ce primiseră ordine de trimitere pe front. Mii de euro ar plăti călăuzelor ucrainene

Vasile Dale

DEMISII LA VARFUL SINDICATULUI DIAMANTUL ROMANIA. MOTIVUL – POLITISTII PENSIONARI VOR REPREZENTA SINDICATUL LA DISCUTIILE CU MAI

Vasile Dale

VIDEO. INDIVID APARENT BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS, RECIDIVIST, A BLOCAT O MAMĂ ȘI UN BĂIEȚEL. POLIȚIA NU I-A FĂCUT NIMIC

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.