Recomandate

BAIA SPRIE: S-a izbit cu maşina de un stâlp de electricitate (FOTO)

Polițiștii au intervenit în după amiaza zilei de luni, 30 decembrie, la un accident de circulație produs pe strada Gutinului din Baia Sprie.

Verificările efectuate au relevat că un bărbat de 63 de ani, aflat la volanul unui autoturism, într-o curbă la dreapta a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

„O pasageră și un copil, care se afla pe bancheta din spate, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital. Șoferul nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările continuă”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

foto: Fertigau Alexandru, Gheorghe Călin/Accidente Maramureș.

Te-ar putea interesa si

SCANDAL ÎN BISERICA DIN RECEA / ACTUALIZARE – 31 de persoane au sfidat restricțiile și au mers la biserică, în Vinerea Mare. Preotul a fost amendat cu 20.000 de lei

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Pieton lovit mortal de o mașină pe strada 22 Decembrie din Baia Mare. Un asistent medical a încercat să îl salveze (imagini șocante)

Redactie

IARNA IN MARAMURES: DRUMARII DESZAPEZESC, SOFERII INJURA PRINTRE DINTI. ACCIDENT LA ARDUSAT, CONTROALE LA URCARE IN ZONA MONTANA (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.