Pasagerii cursei Wizz-Air Debrecen – Paris au fost debarcați pe tobogane din avion după ce piloții au anulat decolarea.

Se pare că ar fi vorba despre un incendiu la bordul aeronavei.

Zeci de pasageri din Satu Mare și Maramureș erau în aeronavă.

Pasagerii au fost duşi în terminal.

Actualizare

Conform surselor noastre se pare că focul ar fi izbucnit în coada avionului AIRBUS A320 la generatorul APU (AUXILIAR POWER UNIT). Din acest motiv toți pasagerii au fost evacuați pe ușa din față a aeronavei.

Conform cititorului nostru care a trimis imaginile video marea majoritate a pasagerilor sunt din România.

ACTUALIZARE 2

Presa din Ungaria a preluat știrile noastre și au publicat și comunicatul companiei Wizz-Air.

“Wizz Air confirmă că zborul său W6 7867 de la Debrecen la Paris-Beauvais la 4 ianuarie a trebuit să anulat în timpul unei degivrări pe aeroportul Debrecen, după ce echipajul de la sol și pompierii aeroportului au raportat un posibil incendiu în spatele aeronavei. Personalul a evacuat pasagerii de la ușile din față glisante urmând protocolul obișnuit. Toți pasagerii au ieșit în siguranță de pe punte. Serviciul de pompieri de la aeroport și personalul de întreținere au inspectat minuțios avionul și au confirmat că nu a avut loc niciun incendiu, doar lichidul de degivrare înghețat pentru a da impresia de fum.

Pasagerilor li se va asigura cazare și masă de către Wizz Air. Zborul a fost reprogramat mâine dimineață (5 ianuarie), la fel ca zborul de întoarcere de la Paris-Beauvais la Debrecen. Personalul a urmat instrucțiunile și a descărcat aeronava într-o manieră profesională. Wizz Air își cere scuze sincer pentru inconveniente, dar siguranța pasagerilor, a personalului și a aeronavei noastre rămâne cea mai mare preocupare a noastră. “

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Mai, sa vezi si sa nu crezi! Unui pompier i s-a parut ca vede un fel de fum si gata!, avionul a fost golit de pasageri. Ce poveste de adormit copiii a servit WIZZ-ul credulilor de romani. Pai, la aeroportul Debrecen alarma de incendiu se da pe niste simple impresii? Sau o miciuna stangace incearca sa acopere ceva mai grav?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.