Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale desfășoară o percheziție pe raza municipiului Baia Mare, activitate în cadrul unui dosar penal instrumentat de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Deocamdată nu se oferă mai multe amănute despre acest dosar. S-ar părea că vizat ar fi un tehnician dentar care ar fi și stomatolog.

Actualizare

Purtătorii de cuvânt ai Parchetului de pe lângă Judecatoria Baia Mare și Inspectoratului de Poliție al judetului Maramureș sunt împuterniciți să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Din cercetările efectuate până în prezent de către polițiștii Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecatoria Baia Mare, având ca obiect comiterea infracțiunilor de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii, au rezultat indicii pe baza cărora se poate formula presupunerea rezonabilă că în locația din Baia Mare, strada Mihai Eminescu, nr. 53, județul Maramureș, au fost efectuate lucrări stomatologice fără respectarea condițiilor legale de autorizare pentru persoana care a efectuat aceste lucrări și fără respectarea normelor igienico-sanitare.

Avându-se în vedere aceste împrejurări în care au fost realizate lucrările stomatologice și riscurile pentru sănătate, îndrumăm toate persoanele care au apelat la serviciile prestate în această locație să se prezinte la medic pentru examinare și analize medicale și totodată să sesizeze poliția.

Surse din rândul anchetei recomandă tutor pacienţilor să îşi facă inclusiv testul HIV.

În baza probatoriului administrat polițiștii au dispus reținerea persoanei în cauză pentru 24 de ore și continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.