Maramuresul Istoric

A CREZUT CĂ A SCĂPAT: Bărbat de 56 de ani din Bârsana, identificat după cinci luni de la comiterea unui furt

Chiar dacă au trecut cinci luni de la comiterea faptei, poliţiştii Secţiei 2 Bogdan Vodă nu au abandonat cercerările şi au reuşit să identifice un bărbat în vârstă de 56 de ani din Bârsana bănuit de comiterea unui furt din locuinţă.
În urmă cu câteva luni, un bărbat din Slătioara, a cerut ajutorul poliţiei după ce a constatat ca îi lipseşte o sumă de bani din locuinţă.
Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că în dimineaţa zilei respective, proprietarul a fost plecat de la domiciliu, iar persoane necunoscute au pătruns într-o anexă din gospodăria sa prin forţarea unui canal de la o fereastră tip termopan şi au sustras dint-un dulap suma de 3.000 de lei.
Bărbatul identificat de poliţişti este cercetat în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Mai multe gospodării afectate de inundaţii în Borşa

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI: Accident din cauza a doi şoferi neatenţi, unul beat

Vasile Dale

POIENILE IZEI: Bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și complicitate la comiterea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.