BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACŢIUNE SALVAMONT / FOTO/VIDEO: Salvamontiştii maramureşeni caută un bărbat dispărut de ieri în zona Dealul Minei Baia Sprie. A fost găsit decedat, căzut într-o râpă

Salvamontiştii maramureșeni au fost solicitaţi să intervină la căutarea unei persoane dispărute de ieri dimineata de acasă.
Bărbatul in vârstă de 67 ani a plecat în zona Dealul Minei Baia Sprie. Nu se cunoaște starea de sănătate a dispărutului.

În acest moment la solicitarea Poliției orașului Baia Sprie un echipaj Salvamont Maramureș se deplasează în zona în care se presupune ca s-ar afla cel dispărut.

ACTUALIZARE

Echipele mixte au ajuns la Dealul Minei, Baia Sprie, în zona denumita „Fisura Zorilor” unde au identificat căzută într-o râpă de aproximativ 40 metri o persoană. Se va stabili după ce salvatorii vor cobora la persoana dacă e persoana căutată și starea în care se află.

Salvatorii au identificat persoana căzută în Fisura Zorilor aceasta fiind persoana data dispărută încă de ieri. Din păcate persoana a fost găsită decedată.

Te-ar putea interesa si

ŞOFERII SE REVOLTĂ: Bătaie de joc pe tronsonul de drum în lucru din zona podului de la Ardusat. Șmecherii “păcălesc” semaforul în turmă, autoritățile se fac că plouă

Redactie

FOTO, VIDEO: Contrabandă cu calul la Valea Vișeului. zece colete cu ţigări confiscate

Redactie

FOTO – EXCLUSIV: 60 de ucraineni cazați fictiv într-o casă în construcție din Petrova. Polițiștii au confiscat sute de mii de lei, dar și euro și dolari

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.