ImportantRecomandate

Samsung ar trebui să se hotărască ce face cu numărătoarea! După Samsung Galaxy S10, ne așteptam la S11, dar iată că S20 este pe cale să apară!

Probabil că au văzut că merge la cei de la Huawei și atunci Samsung s-a gândit să facă la fel. Este vorba de numărătoarea noilor lor terminale care ne induce puțin în eroare. Dacă de la Huawei când voiam să cumpărăm un telefon bun, știam că avem Huawei P10, P20 sau P30, de la Samsung căutam gama S cu terminale din clasa high-end, care anul trecut au ajuns cu numărătoarea la S10. Dar iată că din februarie încolo ne vom întreba ce s-a întâmplat cu S11, S12 și așa mai departe și vom investi direct în Samsung S20.

Însă matematică nu este singurul lucru confuz pentru fanii companiei coreene. Tot din februarie, producători vor schimba structura noilor generații din e, standard și Plus, în standard, Plus și Ultra. Astfel, din data de 11 vom face cunoștință cu S20, S20 Plus și S20 Ultra. Cu alte cuvinte, ceea ce până anul trecut știam după nume ca niște dispozitive mid-range și top, anul acesta, în clasa S, vor avea cu un nivel mai puțin.

Cum vor primi consumatorii noua denumire?

Samsung nu va putea acuza pe nimeni care se va declara confuz în legătură cu noua denumire deoarece este greu să te obișnuiești cu alte apelative când peste noapte tot ceea ce știai despre Samsung nu mai este adevărat. Dar explicația pentru folosirea acestui sistem se poate ascunde în spatele dorinței producătorilor de a se adresa unui public chiar și mai larg.

În anul 2019 Samsung a dus o luptă grea cu producători ca Huawei și Xiaomi și de aceea au venit cu o strategie nou nouță pentru recâștigarea teritoriilor pierdute. Dar ce potențial au niște nume a căror semnificație seamănă atât de mult cu cele de la Huawei?

Samsung nu este prima companie de telefoane mobile care stârnește confuzie în rândul consumatorilor cu numele terminalelor lor!

Samsung nu sunt primii care aparent fără niciun motiv și-au schimbat brusc denumirea telefoanelor. Anul trecut Samsung, Oppo și LG au venit toate trei cu tot felul de nume ciudate pentru terminalele care au succes generațiile mai vechi.

Cât despre Samsung, din ce înțelegem până acum, noua serie se pare că se va numi Samsung Galaxy S20, dar nu mai putem fi siguri de nimic până nu le vedem în magazine. În orice caz, că se vor numi așa cum ni s-a dat de înțeles până acum sau nu, ideea este că oricare din aparate va putea fi dotat cu un set de huse Samsung Galaxy S20, huse Samsung Galaxy S20 Plus, huse Samsung Galaxy S20 Ultra sau orice altă denumire, de la Itelmobile, pentru un plus de protecție, dar și personalitate.

Și totuși, de ce Samsung Galaxy S20 și nu Samsung Galaxy S11?

Se pare că Samsung s-a hotărât la numărul 20 în loc de 11 datorită anului în care noua serie de telefoane mobile va fi lansată. Dar cu toate acestea, mai mult ca sigur se vor găsi o mulțime de cumpărători care să caute în magazine un nou Samsung Galaxy S11 în loc de S20.

Mai ales persoanele care nu urmăresc ultimele știri din domeniul tehnologiei, vor crede că anul acesta Samsung nu a mai lansat flagship-uri noi și se vor întoarce către S10 când vor dori un terminal.

În plus, nu puțini sunt cei care atunci când marile companii să hotărăsc să sară peste câteva numere, privesc această strategie de piață ca un complot ieftin de a face cosumatorii să cumpere chiar și mai mult în loc să considere că li s-a pregătit un dispozitiv futurist. Astfel, sufixul 20 în locul lui 11, s-ar putea să aibă și oarecare implicații negative.

De altfel, pentru cei care numerele mari contează, Samsung Galaxy A90, un telefon din gama mid-range, s-ar putea să sune mult mai atractiv decât un Samsung Galaxy S20. În orice caz, pur și simplu, lucrurile parcă își pierd ordinea în univers dacă nu va exista și Samsung Galaxy S11.

Dar indiferent dacă în cele din urmă Samsung va merge pe această variantă, sau în ultimul moment revine la numărătoarea inițială, timpul va clarifica orice confuzie, iar lucrurile vor reveni încet, încet la normal, chiar dacă s-ar putea să dureze câțiva ani pentru asta.

Te-ar putea interesa si

Lucrări de punere în siguranță a traficului rutier pe DN18, în Pasul Hera – foto

Redactie

SCANDAL IMENS la Centrul de Excelență de Volei din Baia Mare. VEZI decizia Ministerului Educației

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un tânăr din Lăpuș este suspect în peste 30 de spargeri în zonă. Ultima spargere: un magazin alimentar

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.