Maramuresul Istoric

SĂLIŞTEA DE SUS: Poliţiştii au continuat acţiunile pentru combaterea delictelor silvice

Ieri, 27 februarie, poliţiştii au continuat acţiunile pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale din domeniul silvic.
De această dată, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Săliștea de Sus, Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, împreună cu specialişti silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj și Direcția Silvică Maramureș, au vizat modul în care se respectă normele referitoare la exploatarea, transportul, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase de către o societate comercială cu sediul social în oraşul Săliştea de Sus.
În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.000 lei. de asemenea au fost dispuse măsuri complementare de confiscare faptică a peste 8,5 mc material lemnos (lemn foc paltin) în valoare de aproximativ 1600 lei și confiscare valorică a cantității de 27,561 mc materiale lemnoase (lemn foc carpen şi lemn lucru rășinos) cu o valoare de peste 4 700 lei. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

BORŞA: Sancţiuni şi confiscare de material lemnos pentru infracţiuni silvice

Vasile Dale

BORSA, VESTUL SALBATIC: SNOPITI IN BATAIE IN UNITATEA PRIMIRE-URGENTE A SPITALULUI DE RECUPERARE BORSA SUB PRIVIRILE POLITISTILOR SI A MEDICILOR

Vasile Dale

TRAGEDIE: Un tâmplar din Maramureș a fost găsit spânzurat într-o pădure de lângă Romuli

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult