BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Sorina Pintea a părăsit Spitalul Sfânta Maria şi a revenit în arestul central

Sorina Pintea a revenit în arestul Poliției Capitalei după câteva ore petrecute la spital, unde ea solicitase de dimineață să fie transportată, transmite Poliția Română într-un comunicat.

„Persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, a fost condusă într-un spital din București, din rețeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.
La acest moment, persoana în cauză a fost reintrodusă în Centrul de Reţinere și Arestare Preventivă”, se arată într-un comunicat.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, referitor la propunerea venită din partea președintelui PSD Maramureș, Gabriel Zetea, care vrea suspendarea din partid a Sorinei Pintea, că va avea loc o discuție informală, pentru a se decide „abordarea în astfel de situații”.

„Cât timp eu o să conduc partidul, nu o să duc partidul către cazuri personale. (…) Va avea loc o discuție despre cum trebuie să abordeze partidul astfel de situații. Va avea loc mâine (marți – n.red.) o întâlnire informală. (…) Este o decizie care afectează întregul partid, o iau cu președinții de consilii județene si apoi o comunicăm”, a afirmat Ciolacu.

Totodată, în cadrul întâlnirii va fi abordată și problema de la Caraș Severin, acolo unde procurorii DIICOT au deschis o anchetă ce vizează membri ai PSD, potrivit Mediafax.

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, susținea, duminică, faptul că va cere suspendarea din partid a Sorinei Pintea, ca urmare a arestării ei într-un dosar de corupție, precizând că va cere modificarea Statutului PSD, astfel încât „actele de corupție să fie pedepsite asupru din punct de vedere politic”.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, în prezent manager al Spitalului din Baia Mare. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Fostul ministru al Sănătății s-a simțit rău, luni dimineață, și a fost dusă la spital pentru a primit îngrijiri medicale. Ulterior, ea a fost dusă din nou, în Arestul Central.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENTE: PATRU PERSOANE RANITE IN PASUL PRISLOP PE DN18. ACCIDENT SI LA SATULUNG PE DN1C (FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV – SITUAȚIE INCREDIBILĂ ÎN MARAMUREȘ: Oamenii obligați ilegal să poarte mască. SE ÎNCALCĂ LEGEA

Vasile Dale

”FOCOASĂ” RĂU: O femeie de 21 ani din Ilba şi-a bătut bărbatul. A cerut poliţiei ordin de protectie

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.