BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – PANICĂ LA ȘOMCUTA MARE: Pacientă dusă cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase. Este soția unui polițist și ar fi putut intra în contact cu suspecți la banca din oraș

În urmă cu jumătate de oră panica s-a instalat la Șomcuta Mare. Acolo, lângă fosta Primărie din Șomcuta Mare, o pacientă a fost ridicată cu izoleta de la cabinetele medicilor de familie.

Echipajul medical echipat corespunzător a preluat șomcuteanca și a transportat-o la Spitalul de Boli Infectioase Baia Mare.

Conform informațiilor noastre se pare că femeia angajată la o bancă din oraș ar fi putut intra în contact cu persoane suspecte. Ea este soția unui polițist din Țara Chioarului și are doi copii.

ACTUALIZARE

În cursul zilei de astăzi, 9 martie a.c., o persoană de sex feminin în vârstă de 32 de ani, a sunat la 112 și a fost transportată cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, având următoarele simptome: febră, tuse seacă, durere în gât. Vor fi recoltate probe ce vor fi trimise la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, anunţă CJSU Maramureş.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor noastre femeia a rămas internată la spital, cu toate că anumite teste au ieșit negative. Testul de coronavirus va fi gata abia în cursul zilei de mâine.

Pe de altă parte sursele noastre ne-au trimis un mesaj în care femeia le-ar fi explicat părinților din Șomcuta Mare, următoarele: ”Buna seara, Înafară de tuse nu prezint niciuna dintre simpromele Coronavirus. Probele efectuate până acum sunt TOATE negative!! Ceea ce vreau sa va rog este sa faceti diferenta intre a fi SUSPECT si a fi INFECTAT! Copilul a fost la camin și nu a prezentat nici o simptomă. Nu va mai merge. Va multumesc

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT TERIBIL: IMPACT VIOLENT CU UN TIR LA INTRARE ÎN SATULUNG. DOUĂ VICTIME, UN COPIL A SCĂPAT (GALERIE FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Adolescent (16 ani) fără permis și băut s-a izbit de o mașină parcată în Tisa. Un borșean băut implicat într-un accident a părăsit locul faptei

Vasile Dale

Tipuri de spoturi LED tavan pentru living

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.