BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

DOLIU LA CN “Mihai EMINESCU”: Noi detalii despre moartea lui Carmen. Suspectul crimei a vrut inițial să fugă din țară

Noi detalii șocante în cazul crimei din județul Satu Mare. Suspectul principal, băimăreanul Cristi C. a vrut să fugă cât mai repede din țară după ce a constatat că anchetatorii au avansat cercetările și i-au luat urma. Nu a reușit, însă. El a fost reținut în dimineața zilei de 9 martie, la ora 04.20.

Crima ar fi avut loc în 5 martie, așadar, la scurt timp după dispariția lui Carmen (ultima oară a fost văzută în jurul orei 16.00). Suspectul ar fi îngropat-o într-o zonă slab circulată, situată între localitățile Dorolț și Altea, la distanță scurtă de Vama Petea. Acest detaliu întărește suspiciunea criminaliștilor, conform căreia tânărul ar fi încercat să o convingă să meargă cu el în Olanda. Supoziția este că eleva s-ar fi împotrivit, iar el ar fi ucis-o, potrivit DirectMM.

Un alt element important al anchetei este că distanța Baia Mare – județul Satu Mare ar fi fost parcursă cu mașina de către victimă și suspect, însă suspectul ar fi optat, ulterior, să își abandoneze autoturismul. El ar fi încercat să fugă cât mai repede din România cu ajutorul altui mijloc de transport. S-a vehiculat și varianta că criminalul nu ar fi acționat singur, ci ar fi avut ajutorul altcuiva, fapt infirmat, însă, de reprezentanții anchetatorilor.

Locul unde Carmen a fost găsită


“Se infirmă varianta conform căreia un agricultor ar fi descoperit cadavrul. Acesta a fost dezgropat după ce, la fața locului, s-au deplasat criminaliștii împreună cu suspectul. Zona în care a fost găsită este la marginea unui câmp arat. Referitor la modalitatea în care s-a parcurs distanța Maramureș – Satu Mare, informațiile existente sunt că s-a făcut cu mașina, nu a vrut să plece cu ea din țară. Inițial, a vrut să părăsească țara cu avionul, de la Cluj, chiar există o rezervare în acest sens. Apoi, s-a răzgândit și a vrut să plece din România cu un microbuz. În prezent, suspectul se află la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării expertizei de specialitate, pentru a se stabili dacă a avut discernământ. Până în prezent, nu există indicii care să sugereze existența unei alte persoane implicate (n.red. – suspect sau complice)” – a declarat, pentru DirectMM.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Între timp, membrii familiei, prietenii și apropiații sunt devastați de durere. “Suntem terminați! Nu ne-am așteptat la așa ceva sub nicio formă, am sperat până în ultima clipă sa fie teafără. Tot liceul este în doliu. Ne va lipsi enorm entuziasmul și bucuria de pe chipul ei cu care ne bucura în fiecare zi” – a relatat o colegă a lui Carmen, Alexandra Onea.

O altă prietenă a spus că “nimeni nu s-a așteptat la așa ceva. Cu toții suntem șocați încă, parcă e ireal ce se întâmplă”, menționând faptul că tânăra îi relatase că se întâlnise de câteva ori cu băiatul, însă nu se putea vorbi, oficial, despre o relație.

Colegii tinerei au primit teribila veste când se aflau la școală. Astfel că, în cursul zilei de marți, colegii vor așeza o lumânare și o fotografie a lui Carmen pe banca în care stătea în sala de clasă, în memoria ei.

“Abia îmi găsesc cuvintele. Este o situație care ne doare foarte mult. Era o fată foarte liniștită, o elevă foarte bună. Suntem efectiv întorși pe dos, bulversați. Nu înțelegem cum s-a putut ajunge aici. Întreg liceul este în doliu în momentul de față” – a declarat, pentru DirectMM.ro, Marius Crăciun, directorul Colegiului Național “Mihai Eminescu” din Baia Mare, unde studia eleva din Pomi, Satu Mare.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

DirectMM.ro

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – DUPA CE 13 ani a fost al DOILEA POLIȚIST al județului, comisarul șef Ionel Todoran, și-a depus dosarul de pensionare

Vasile Dale

OPINIE: Reacţia unui profesor de sport din Baia Mare, vaccinat cu AstraZeneca, la încercarea Guvernului de a ascunde faptul că lotul “problemă” este şi în România

Redactie

ULTIMĂ ORĂ: Microbuz cu pasageri implicat într-un accident în Ilba, între Baia Mare și Satu Mare (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.