Important

SPECTACOL CARITABIL: “Campionii Excelenței”, în luna dedicată conştientizării paraliziei cerebrale, la Teatrul Municipal

Asociația Esperando organizează joi, 12 martie 2020, spectacolul caritabil “Campionii Excelenței”.
Acesta va avea loc la Teatrul Municipal Baia Mare, începând cu ora 17:00.
Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru reabilitarea noului centru de recuperare Esperando, un centru în care persoanele cu nevoi speciale să beneficieze de condiții excelente.
În cadrul evenimentului vor fi prezentate mai multe momente pregătite de către copiii, tinerii și adulții cu afecțiuni fizice, dar și de invitații speciali: Glad Condor și dansatorii de la Rivulus Dance.
Acest spectacol este și un mod de a marca faptul că, luna martie este luna de conştientizare a paraliziei cerebrale, afecțiune de care suferă majoritatea beneficiarilor Asociaţiei Esperando.
În lume, unul din 273 de copii are paralizie cerebrală. Aceasta apare înainte de naştere sau în prima perioadă a vieţii şi înseamnă că o zonă a creierului este disfuncţională (sau paralizată).
Ca şi în cazul copiilor, tinerilor, adulţilor de la Asociaţia Esperando, este nevoie de recuperare zilnică pentru a obţine progrese, pentru a putea avea o viaţă cât mai bună, este un efort de lungă durată. În momentul în care nu se mai lucrează, când nu se mai face recuperarea, se pierd achiziţiile dobândite anterior prin sute de ore de muncă.

Vă așteptăm cu mare drag să îi aplaudăm și încurajăm împreună pe campionii noștri, dar și să ne unim forțele pentru ca visul să devină realitate: un nou pas către Centrul de Recuperare Esperando, spune Oșan Lavinia, specialist PR.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Un băieţel de 6 ani, felicitat de ziua sa de jandarmii maramureşeni

Redactie

TOT MAI MULȚI: Încă un judecător din Maramureș a fost confirmat pozitiv COVID-19

Redactie

VIDEO: Pârtia Olimpică din Borșa a fost luată cu asalt de turiști de Ziua Națională a României

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.