Maramuresul IstoricRecomandate

SĂLIȘTEA DE SUS: Au lăsat pachetele la magazin iar bătrânii au rămas fără măști și dezinfectant

Un cititor al nostru din Săliștea de Sus ne-a trimis câteva rânduri în care își exprimă nemulțumirea față de modul în care autoritățile locale din orașul amintit au gestionat distribuirea unor pachete cu măști și dezinfectant la persoanele de vârsta a treia din localitate.

”Bună seara. Vreau să vă spun ce s-a întâmplat la Săliștea de Sus. Poate dumneavoastră mă puteți ajuta sau lămuri cu ceea ce s-a întâmplat. Este vorba despre pachetele care s-au dat la persoanele de peste 65 de ani și care conțin măști și ceva dezinfectante. La Săliștea de Sus aceste pachete s-au lăsat la magazine. Nu s-au distribuit la persoanele în vârstă, acasă, așa cum s-a întâmplat în alte localități.

Bunica mea are 86 de ani. În intervalul în care aceste măști erau la magazin ea nu avea voie să iasă din casă conform ordonanței militare. Când a mers la magazin nu mai era niciun pachet pentru ea. Și nu e singura. Multe alte persoane în vârstă au rămas fără pachet. Eu mă întreb dacă persoanele de peste 65 ani nu au voie să iasă din case decât într-un anumit interval de ce le-au lăsat totuși la magazin? Au dat pachetele la persoane care nici măcar nu se încadrau în această categorie de vârstă. Și săracii bătrâni au rămas fără nimic. Din fericire eu i-am cumpărat bunicii tot ceea ce este necesar, dar îmi este ciudă pentru că nu s-a procedat corect. Îmi pare rău că nu am înregistrat cu telefonul când mi-au spus de la magazin: ”Ce am avut am dat la niște prieteni care vin mai des la magazin” ne-a scris cititorul nostru.



Așteptăm și punct de vedere oficial din partea Primăriei Orașului Săliștea de Sus

foto arhivă

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT MORTAL LA NEGREŞTI OAŞ: Traşi după maşină pe un colac tubby, un tânăr şi două fete s-au izbit de copac. Bărbatul a decedat – foto

Redactie

VIDEO: INCLUSIV ÎN MARAMUREȘ – 200 de percheziții pentru destructurarea unui grup organizat cu contrabanda cu aur din Turcia

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Scandalul gunoiului din Baia Mare trece la alt nivel. Drusal-ul strânge toate tomberoanele amplasat în oraș… pentru igienizare (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult