BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CONFLICT ÎNTRE CLANURI: Şapte persoane implicate în bătaia de marţi seara au fost reținute

Noi informaţii în legătură cu scandalul de proporţii din seara de marţi, la un supermarket de pe strada Grănicerilor din Baia Mare.

În baza probatoriului administrat polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a șapte persoane implicate în starea conflictuală de aseară din Baia Mare.

Toate acestea au fost depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș.

În cursul zilei de joi, 07.05.2020, toate cele șapte persoane reținute vor fi prezentate instanței competente, cu propunere de arestare preventivă.

Sub coordonarea procurorului, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii lor activități infracționale sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

SPARGERE ÎN BAIA MARE: Au apărut primele imagini de la jaful armat comis la bancă (FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENT: DOI SOTI DIN TARGU LAPUS AU ZBURAT CU MASINA INTR-O VALE DIN SALATRUC (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EUROPOL VIDEO: Moiseianul Aurel Coman, adjunct al IPJ Caraș-Severin, implicat într-un scandal monstru: ”Mă urc pe tine!” Sindicaliștii din poliție au făcut publice amenințările maramureșeanului la adresa subordonaților

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.