Important

CONTRABANDIŞTII NU SCAPĂ DE CÂINELE VIS: 500 de pachete de ţigări, depistate în maşina unei femei

Specialist în domeniul contrabandei cu tutun, ofiţerul patruped VIS a mirosit, din nou, tutunul aflat într-un autoturism parcat pe raza municipiului. Reuşita lui s-a materializat aseară, în jurul orei 22.15.

În fapt, Vis, împreună cu conductorul său şi poliţişti de ordine publică desfăşurau activităţi de patrulare pe raza municipiului şi implicit de prevenire şi combatere a infracţionalităţii. Ajunşi într-o parcare, VIS le-a „indicat” colegilor săi un autoturism. Poliţiştii au continuat verificările stabilind că în vehiculul care fusese condus de o femeie de 45 de ani, se aflau 500 pachete cu ţigări netimbrate în România.



Ţigările au fost ridicate, iar poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi identificării tuturor persoanelor implicate.

Te-ar putea interesa si

CJ MARAMUREŞ: ANUNȚ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare

Redactie

PREVENIRE: Deținătorii de detectoare de metale, instruiţi de polițiștii maramureşeni privind protejarea patrimoniului arheologic

Vasile Dale

„HOŢII ÎŢI INVADEAZĂ INTIMITATEA”: Campania de prevenire a furturilor din locuințe, la final

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult