BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

URMARE POTOP: Pagube însemnate a lăsat în urmă ruperea de nori de la Curtuiuşu Mare

Din datele centralizate primite de la Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Valea Chioarului, precipitatiile abundente de ieri dupa amiaza au contribuit la cresterea debitelor si nivelului paraului Valea Curtuiusului. Apele au transportat aluviuni, pietris, bolovani si au afectat podul din zona bisericii. Accesul in zona gospodariilor amplasate pe strada ”In Damb” se realizeaza momentan doar pietonal. De asemenea, a mai fost afectat si distrus un alt pod, iar accesul la gospodariile pe strada ”Valea Gainii” se face tot pietonal. Materialele transportate au colmatat cursul de apa, iar revărsarea văii Curtuiusului a spălat un drum de acces, pe o distanta de 0,2 km si a inundat doua curti si o pivninta.

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Valea Chioarului a intervenit cu personal si mijloace tehnice pentru eliminarea efectelor negative produse de fenomenele meteorologice periculoase. Pagubele produse la nivelul unitatii administrativ-teritoriale de precipitatiile abundente vor fi evaluate de o comisie mixta, stabilita prin ordin de prefect, care se va deplasa in teren si va intocmi un proces verbal de constatare si evaluare.

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

FOTO DOCUMENT: CITITORII reclamă nereguli la Serviciul Poliției Rutiere Maramureș. Surse: sunt mașini de filaj sau ale celor de la fostul serviciu secret ”2 și-un sfert”?

Vasile Dale

Cel mai frumos dar: 2 Crăciunițe și 4 Crăciunei au venit pe lume la Maternitatea Spitalului Județean Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV: POIENILE DE SUB MUNTE – La 200 m de Primărie, drumul Bisericii este necurățat de două săptămâni. Sute de oamenii își distrug mașinile (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult