Eveniment

PTF PETETA: Autoutilitară căutată în Italia, oprită de poliţiştii de frontieră. La volan – un maramureşean

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Petea – judeţul Satu Mare au descoperit și indisponibilizat un autovehicul căutat de autoritățile italiene.

Duminică, 08 iunie a.c., în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat la volanul unei autoutilitare marca Ford Transit, înmatriculată în Italia, pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean român, în vârstă de 43 de ani, din județul Maramureș.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că mașina figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Italia, în data de 25 ianuarie 2019.



Autovehiculul, în valoare de aproximativ 48.500 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Te-ar putea interesa si

ULTIMĂ ORĂ: Cherecheș pleacă la PUȘCĂRIE. 5 ani cu executare

Vasile Dale

ULTRAJ LA MOISEI: Polițist lovit cu pumnul de un localnic care petrecea în miez de noapte

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – Jaf în stil mare, în Maramureș. Hoți de combustibil, surprinși de o cameră de supraveghere în timp ce golesc rezervoarele unor utilaje de deszăpezire din Maramureș și Satu Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult