BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

FOTO: Ce pagube a lăsat în urmă furtuna abătută asupra localităţilor Vălenii Şomcutei şi Finteuşu Mare

Precipitatiile sub forma de ploaie cazute în dupa amiaza zilei de ieri, 8 iunie a.c., pe raza unitatii administrativ-teritoriale Somcuta Mare au produs pagube in localitatile Valenii Somcutei, Buciumi si Finteusu Mare.

Scurgerile de pe versanti au contribuit la cresterea debitelor si nivelurilor unor vai si paraie. Suvoaiele de apa formate nu au putut fi preluate de rigolele/santurile existente si s-au revarsat cu producerea de pagube. Apele au transportat aluviuni, pietris, bolonavi, resturi vegetale si material lemnos care au colmatat podetele din zona. Au fost inundate terenuri agricole si afectate ulite, pe o suprafata de 4,5 km. De asemenea, suvoaiele de apa au inundat curtile unor gospodarii. Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Somcuta Mare s-a deplasat in zonele afectate si a intervenit pentru eliminarea efectelor negative produse de fenomenele meteorologice periculoase. O comisie mixta, constituita la nivelul judetului, prin ordin de prefect, se va deplasa in teritoriu pentru evaluarea pagubelor.

Citeşte şi



Te-ar putea interesa si

FOTO: Cu BMW-ul în gardul casei parohiale. Evenimente rutiere soldate cu pagube materiale în Vișeu de Jos (DN18) și Ilba (DN1C)

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Haos în PTF Petea. 180 de minute este timpul aproximativ de așteptare. Coloane de 7 km pe teritoriul Ungariei

Vasile Dale

ONCEŞTI: Bărbat cercetat pentru contrabandă, rămas fără mașină și fără țigări

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult