BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

FOTO: Ce pagube a lăsat în urmă furtuna abătută asupra localităţilor Vălenii Şomcutei şi Finteuşu Mare

Precipitatiile sub forma de ploaie cazute în dupa amiaza zilei de ieri, 8 iunie a.c., pe raza unitatii administrativ-teritoriale Somcuta Mare au produs pagube in localitatile Valenii Somcutei, Buciumi si Finteusu Mare.

Scurgerile de pe versanti au contribuit la cresterea debitelor si nivelurilor unor vai si paraie. Suvoaiele de apa formate nu au putut fi preluate de rigolele/santurile existente si s-au revarsat cu producerea de pagube. Apele au transportat aluviuni, pietris, bolonavi, resturi vegetale si material lemnos care au colmatat podetele din zona. Au fost inundate terenuri agricole si afectate ulite, pe o suprafata de 4,5 km. De asemenea, suvoaiele de apa au inundat curtile unor gospodarii. Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Somcuta Mare s-a deplasat in zonele afectate si a intervenit pentru eliminarea efectelor negative produse de fenomenele meteorologice periculoase. O comisie mixta, constituita la nivelul judetului, prin ordin de prefect, se va deplasa in teritoriu pentru evaluarea pagubelor.

Citeşte şiTe-ar putea interesa si

Procurorul care anchetează moartea pădurarului din Maramureş: „E exclusă povestea cu mafia lemnului“

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV / TÂRGU LĂPUŞ: Explozie la o centrală termică, urmată de incendiu. O femeie, mamă a doi copii, a suferit arsuri (actualizare 2)

Redactie

Ultima ora: Impact intre un BMW si un VW pe bd Decebal din Baia Mare (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult