Eveniment

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Ordine de protecţie emise de poliţiştii maramureşeni pe numele a patru soţi agresori

În acest week-end prelungit, poliţiştii au emis patru ordine de protecţie şi au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunii de violență în familie şi nerespectarea ordinului de protecţie.
Duminică, poliţiştii din Baia Mare au intervenit la două scandaluri în familie şi au emis ordine de protecţie pe numele agresorilor. Tot duminică, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au emis un ordin de protecţie pe numele unui bărbat de 42 de ani din municipiu, care şi-a agresat soţia.
Totodată, sâmbătă seara în jurul orei 23.00, poliţiştii din Baia Sprie au identificat un bărbat de 49 de ani din oraş, care pe fondul băuturilor alcoolice şi-a agresat soţia şi a ameninţat-o. Întrucât la scurt timp agresorul a încălcat ordinul de protecţie emis de poliţişti, s-a întocmit alt dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea ordinului de protecţie.
În toate cazurile se continuă cercetările urmând a fi dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT RUTIER LA BUCIUMI: Un japonez a adormit şi a ajuns cu maşina în şanţ (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Cazare de coșmar pentru 21 de turiști – ”Umblau ploșnițele pe noi în pat. Ne-au mușcat!” – S-au cazat la Păstrăvăria Alex din Mara, supranumită ”Bali de Maramureș”

Vasile Dale

VIDEO: CHUCK NORRIS, de Sighet – Un filmuleț filmat într-o benzinărie i-a”băgat în priză” pe polițiștii sigheteni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.