Important

ANUNŢ IMPORTANT: Examinarea la proba teoretică în vederea obținerii permisului de conducere va începe din 15 iunie

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș va relua din data de 15 iunie a.c., examinarea la proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere. Examinarea se va realiza cu respectarea tuturor măsurilor de protecție individuală, măsurilor de igienă și de distanțare fizică pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu noul Coronavirus. Dosarele candidaților se depun exclusiv în baza unei programări on-line.

Programările on-line se vor efectua, începând de mâine, 11 iunie a.c., ora 8.00 pe platforma www.drpciv.ro, la secțiunea ”Înregistrare dosar examinare”. Solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului, de la sediul serviciului situat pe strada Aleea Școlii nr.1 din Baia Mare. La desfășurarea probei teoretice, candidații vor avea asupra lor actul de identitate și dosarul de examinare. Valabilitatea documentelor publice emise de serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor se menține pe toată perioadă stării de alertă, respectiv pentru o perioadă de 90 de zile de la data încetării stării de alertă, conform prevederilor legislației și actelor normative în vigoare.



În același context, pentru aceeași perioadă, se menține valabilitatea documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare, transcriere sau preschimbare a permisului de conducere obținute de către solicitanți de la alte autorități, instituții publice sau entități.

Te-ar putea interesa si

CAVNIC: Drumeţii montane în siguranţă, asigurate de jandarmii montani

Vasile Dale

ACŢIUNI: Prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19 în zonele aglomerate din Maramureş

Redactie

ACŢIUNI ÎN BAIA SPRIE ŞI BORŞA: Bărbaţi băuţi, fără permis de conducere sau sub influenţa drogurilor, depistaţi de poliţişti

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult