Important

S-A ALES CU DOSAR PENAL / ACTUALIZARE: Băimărean care a sustras articole vestimentare reţinut pentru 24 de ore de poliţişti

Activităţile specifice desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au condus la identificarea unui bărbat din Baia Mare bănuit de comiterea infracţiunii de furt.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat la finalul lunii mai, după ce au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au reuşit să sustragă dintr-un magazin, situat pe strada Gheorghe Şincai din municipiu, mai multe rochii de damă precum şi alte articole vestimentare, în valoare de aproximativ 7000 de lei.
Ieri, 09 iunie, poliţiştii au identificat un bărbat de 55 de ani, din Baia Mare, bănuit de comiterea faptei, iar în baza probatoriului administrat au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore. Bărbatul urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale.

BAIA MARE – identificat şi reţinut de poliţişti la câteva ore de la comiterea unei tâlhării

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat un tânăr bănuit de comiterea unei tâlhării la doar câteva ore de la reclamarea faptei. În baza probatoriului administrat acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În fapt ieri, la ora 09.30, o femeie a sesizat poliţia că în timp ce se deplasa pe strada Luminişului din Baia Mare, un tânăr necunoscut ce era însoţit de alte două persoane, i-a smuls lănţişorul de la gât şi a fungit înspre strada Universităţii. Valoarea prejudiciului reclamat a fost de 5 000 de lei.
Imediat poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie şi au demarat activităţile specifice în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.
În cursul după-amiezii poliţiştii au identificat un tânăr de 27 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea faptei. Poliţiştii au dispus reţinerea sa pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale.

ACTUALIZARE – Arestaţi preventiv pentru furt respectiv tâlhărie

Bărbatul de 55 de ani, reţinut marţi, 9 iunie pentru 24 de ore, bănuit de comiterea unui furt dintr-un magazin, situat pe strada Gheorghe Şincai din Baia Mare, a fost ieri arestat preventiv pentru 30 de zile.

Totodată şi faţă de tânărul de 27 de ani bănuit de comiterea unei tâlhării comise tot marţi 9 iunie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Te-ar putea interesa si

Un bărbat din Baia Mare s-a ales cu dosar penal după ce a distrus oglinzile mai multor maşini, un altul a fost reținut pentru furt calificat

Redactie

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Un an de guvernare PSD în favoarea românilor!”

Redactie

FOTO: PROIECT MODERNIZARE – S-au pregătit străzile din Iadăra și Mireșu Mare pentru asfaltare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.