Din datele centralizate primite pana acum au fost afectate de fenomenele meteorologice periculoase alte două unităti administrativ-teritoriale (Baia Sprie, Sisesti).

Precipitațiile torențiale au format scurgeri și torenți pe versanți care au transportat aluviuni, pietris, material lemnos și material vegetal.Suvoaiele de apă au crescut debitele și nivelurile unor vai si paraie care s-au revarsat din albie. Acestea nu au putut fi prelute de retelele de canalizare si au inundat 4 gospodarii si 8 anexe gospodaresti.

Au fost afectate de revarsarea apelor 1,7 km de drum comunal, o traversare pietonala, 11,6 km de strazi, 2,6 km de drumuri agricole și 1,6 km eroziuni de mal cursuri de apa necadastrate. Comitetele locale pentru situatii de urgenta au actionat cu personal și mijloace tehnice pentru evacuarea apelor din gospodarii, anexe si curti.

S-au indepartat si curatat drumurile publice de aluviunile și celelalte materiale ramase dupa retragerea apelor. Comisii mixte stabilite prin ordin al prefectului se vor deplasa in teren pentru constatarea si evaluarea pagubelor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.