BREAKING NEWSRecomandate

FOTO: Bilanţul fenomenelor meteo periculoase abătute asupra localităţilor Baia Sprie şi Şişeşti

Din datele centralizate primite pana acum au fost afectate de fenomenele meteorologice periculoase alte două unităti administrativ-teritoriale (Baia Sprie, Sisesti).

Precipitațiile torențiale au format scurgeri și torenți pe versanți care au transportat aluviuni, pietris, material lemnos și material vegetal.

Suvoaiele de apă au crescut debitele și nivelurile unor vai si paraie care s-au revarsat din albie. Acestea nu au putut fi prelute de retelele de canalizare si au inundat 4 gospodarii si 8 anexe gospodaresti.

Au fost afectate de revarsarea apelor 1,7 km de drum comunal, o traversare pietonala, 11,6 km de strazi, 2,6 km de drumuri agricole și 1,6 km eroziuni de mal cursuri de apa necadastrate. Comitetele locale pentru situatii de urgenta au actionat cu personal și mijloace tehnice pentru evacuarea apelor din gospodarii, anexe si curti.

S-au indepartat si curatat drumurile publice de aluviunile și celelalte materiale ramase dupa retragerea apelor. Comisii mixte stabilite prin ordin al prefectului se vor deplasa in teren pentru constatarea si evaluarea pagubelor.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Femeie ucisă de un motociclist la Rozavlea. E fiul consilierului personal al primarului, nu avea permis A1 și fusese implicat într-un alt accident rutier soldat cu pagube materiale (actualizare – video)

Redactie

ACTUALIZARE: INCENDIU VIOLENT IN BUCIUMI. O CASA ARDE CA O TORTA (GALERIE FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

O NOUĂ ACŢIUNE: Femeie de 79 de ani, dusă acasă de salvamontiştii montani, într-o zonă greu accesibilă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.