BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

PRELUARE ACTUALMM.RO: Ucigașul fetei de 18 ani din Vișeu de Sus, mamă a doi copii, a avut discernământ. El fost arestat preventiv

Revenim cu noi detalii despre oribila crimă petrecută zilele trecute într-o cabană părăsită din Vișeu de Sus, unde Bianca, o tânără de numai 18 ani, mamă a doi copii, a fost ucisă într-un mod barbar de către fostul său concubin.

Claudiu Zelujec a fost internat până ieri la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației, unde a fost supus examinării psihiatrice de către medicii specialiști. Rezultatul a fost următorul: bărbatul avea discernământ la momentul producerii crimei. Acesta a fost reținut ieri, 16 iunie, iar astăzi a fost prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, urmând ca în cursul zilei de azi judecătorii să își pronunțe decizia.

“A venit rezultatul expertizei, s-a concluzionat că are discernământ. A fost reținut în cursul zilei de ieri și astăzi a fost propusă arestarea preventivă a inculpatului. Urmează ca astăzi să aflăm ce va hotărâ instanța de judecată”, ne-a declarat Bogdan Gabor, Prim-Procuror Adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.
Magistrații au dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile.

Crima a avut loc în data de 6 iunie, într-o cabană părăsită din pădure, pe raza orașului Vișeu de Sus. Fostul concubin al Biancăi ar fi atras-o pe aceasta în imobil cu motivul că ar vrea să îi dea niște mâncare pentru copii. Surse din anchetă arată că bărbatul a bătut-o crunt pe tânără, apoi ar fi strangulat-o cu o sârmă. Imediat după crimă, Claudiu Zelujec ar fi încercat să se spânzure, însă a fost prins la timp de către polițiști. Trupul tinerei mame în vârstă de 18 ani a fost găsit de către un cioban, care de altfel a și alertat autoritățile.

ACTUALIZARE

La data de 17.06.2020, Tribunalul Maramureş a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 17.06.2020, până la data de 16.07.2020, inclusiv, a inculpatului X, în vârstă de 24 de ani, fără antecedente penale, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, prevăzute de art. 188 raportat la art. 199 alin. 1 Cod penal.

Pentru a dispune măsura arestării preventive a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice suspiciunea rezonabilă privind săvârşirea infracţiunii de omor asupra concubinei sale.

Fapta s-a realizat pe fondul unor altercaţii, în data de 6 iunie 2020, la locul numit „Stâna lui Marcel”, aflat într-o zonă împădurită de pe raza oraşului Vişeu de Sus, judeţul Maramureş, victima fiind strânsă cu mâinile de gât şi ulterior strangulată cu o sârmă.

Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Sursa: ActualMM.ro

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

FOTO: ACCIDENT ÎN BAIA MARE – Doi tineri au fost loviți de o mașină în timp ce traversau neregulamentar bd București

Vasile Dale

CONTINUARE TRAGEDIE: POLITIA DE FRONTIERA IN DOLIU – PASAGERUL DECEDAT LA VISEU ERA POLITIST (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Persoană încarcerată în mașină la intrare în Recea. A decedat (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.